reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Matko idolko! Moje dziecię wczoraj o 21 uznało że nocuje na podłodze w salonie i mam jej zrobić biwak po czym jak zgasiłam światło to darla się że sama nie zaśnie bo się boi 🤣
Moi tak od urodzenia, wcześniej to zasypiali o 17 🫣 z tym że mają też dużo zajęć, napięty grafik więc oni padają max do 19 teraz jak cieplej.

Taaak 😁 zamykam pokój, gasze światełko i śpią, nigdy też nie spali z nami 🤪 no mowie ze teraz to macierzyństwo jest inne 😄😄
O rety, mój 3 latek śpi z nami w sypialni (bo też nie ma swojego pokoju jeszcze) i do wchodzi na mnie się przytulić i śpimy tak 😂 raz na pół roku prześpi całą noc w swoim łóżku to budzę się co chwilę sprawdzam, czy oddycha 😂

O rety, mój 3 latek śpi z nami w sypialni (bo też nie ma swojego pokoju jeszcze) i do wchodzi na mnie się przytulić i śpimy tak 😂 raz na pół roku prześpi całą noc w swoim łóżku to budzę się co chwilę sprawdzam, czy oddycha 😂
Dobra laski, bo za bardzo wyjechałyśmy tu na temat dzieci, a tego na kreskach nie możemy robić 🤭
Ale jest fajny wątek dla mam które staraj$
się o kolejne dziecko i tam możemy sobie o dzieciach pisać, też fajna ekipa, z kresek 🙂
o tutaj link: https://www.babyboom.pl/forum/temat...staraja-sie-o-kolejne-dziecko.130708/page-160

reklama
Do góry