Onaaa36
Fanka BB :)
Nikt się nie zorientował do tego czasu ???Jakoś w 24 tygodniu ciąży. A pracowałam do 31 tygodnia o ile dobrze pamiętam.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikt się nie zorientował do tego czasu ???Jakoś w 24 tygodniu ciąży. A pracowałam do 31 tygodnia o ile dobrze pamiętam.
Nikt się nie zorientował do tego czasu ???![]()
Praca zdalna więc nie, totalnie nikt nie miał podstaw się zorientowaćNikt się nie zorientował do tego czasu ???![]()
Chciałam po 10tygodniu, ale życie sprawiło, że szefowej musiałam powiedzieć w 6tygodniu.Cześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
SerioOd razu w 3 tygodniu ciąży
Serio
Tak, miałam pozytywna betę 7dpo i od razu powiedziałam szefowej.
I bardzo dobrze się stało, bo kilka dni później poszłam na urlop i już z niego nie wróciłam. A odpowiadam za dość specyficzne rzeczy
Bywa i tak może tak musiało być