reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Mam od wczoraj słaby nastrój strasznie. Przepłakałam cały wieczór.
Wszystko mnie dobija - ból stopy, przemęczenie pracą, jeszcze gości mam mieć w weekend.
Dzień zaczęłam więc nie od kawki, a od hydroksyzynki. 🙂
Szczerze nie mam nawet pomysłu jak sobie ten nastrój poprawić.
Potrzebuję chyba urlopu jakiegoś.

Wszystko mnie dobija - ból stopy, przemęczenie pracą, jeszcze gości mam mieć w weekend.
Oooo dzień od hydro dzień udany 🩷 zjedz coś dobrego!

A może przejdzie samo...ja czasem mam taki cięższy dzień i myślę sobie, że już lepiej nie będzie, a potem budzie się kolejnego dnia jak nowonarodzona 😊
Tule 😊

Maaasakra :( też kiedyś miałam takie bardzo obfite i zmiana tamponów co godzinę to był max. Teraz została mi ta trauma 😅
Ja tak mam co miesiąc.. podpaska plus największy tampon.. ale to po porodzie tak mam, bo po nacięciu krocza pękły mi dwa szwy tydzień po porodzie i krocze nie jest scalone do końca, przez co jest więcej miejsca na uciekanie obok tampona 😞

reklama
Do góry