malgosia005
Fanka BB :)
@niezapominajka876 licze na to ze ta beta u Cb jeszcze podrosnieMaaasakrateż kiedyś miałam takie bardzo obfite i zmiana tamponów co godzinę to był max. Teraz została mi ta trauma
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@niezapominajka876 licze na to ze ta beta u Cb jeszcze podrosnieMaaasakrateż kiedyś miałam takie bardzo obfite i zmiana tamponów co godzinę to był max. Teraz została mi ta trauma
![]()
Az tak Cię zalewa ?Ja dopiero kawka️
Mam nadzieje, ze dziś okres będzie już łaskawszybo w 2 dni zużyłam cała duża paczkę tamponów..
Dziękuję@niezapominajka876 licze na to ze ta beta u Cb jeszcze podrosnie![]()
Ja mam zwykle mocne okresy, ale ten...przechodzi wszystkoMaaasakrateż kiedyś miałam takie bardzo obfite i zmiana tamponów co godzinę to był max. Teraz została mi ta trauma
![]()
Tak, miałam 56 tamponow...kupionych 28 maja ranoAz tak Cię zalewa ?
Ja czekam na okres jak na zbawienie.
A to zabolal mnie brzuch,mówię no w końcu.
Dupa niema. Liczę że do 8 czerwca mnie odwiedzi .
Oooo dzień od hydro dzień udanyMam od wczoraj słaby nastrój strasznie. Przepłakałam cały wieczór.
Wszystko mnie dobija - ból stopy, przemęczenie pracą, jeszcze gości mam mieć w weekend.
Dzień zaczęłam więc nie od kawki, a od hydroksyzynki.
Szczerze nie mam nawet pomysłu jak sobie ten nastrój poprawić.
Potrzebuję chyba urlopu jakiegoś.
A może przejdzie samo...ja czasem mam taki cięższy dzień i myślę sobie, że już lepiej nie będzie, a potem budzie się kolejnego dnia jak nowonarodzonaMam od wczoraj słaby nastrój strasznie. Przepłakałam cały wieczór.
Wszystko mnie dobija - ból stopy, przemęczenie pracą, jeszcze gości mam mieć w weekend.
Dzień zaczęłam więc nie od kawki, a od hydroksyzynki.
Szczerze nie mam nawet pomysłu jak sobie ten nastrój poprawić.
Potrzebuję chyba urlopu jakiegoś.
Ja tak mam co miesiąc.. podpaska plus największy tampon.. ale to po porodzie tak mam, bo po nacięciu krocza pękły mi dwa szwy tydzień po porodzie i krocze nie jest scalone do końca, przez co jest więcej miejsca na uciekanie obok tamponaMaaasakrateż kiedyś miałam takie bardzo obfite i zmiana tamponów co godzinę to był max. Teraz została mi ta trauma
![]()