reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Opowiadaj, jak było i jaką metodą miałaś robione? Bo jeśli w tym cyklu u mnie się nic nie zadzieje to w kolejnym też muszę iść zrobić drożność
Miałam Sono hsg. Musiałam przyjść godzinę wcześniej na biocenozę. Wzięłam przeciwbólowe, bo nasłuchałam się różnych historii (no i oczywiście każda z nas ma trochę inny ten próg bólu, a jeszcze jak ta drożność nie jest za dobra ,to z pewnością odczucia też są inne). U mnie badanie trwało chwilę, bo był dobry przepływ kontrastu. Wiadomo, że zakładanie wziernika i cewnika nie jest niczym przyjemnym, ale to moment. Po badaniu pobolewało mnie trochę podbrzusze, ale już jest luz 😁

Przytulam, moze jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu?
To był 10dpo. Dziewczyny piszą że jest szansa, że przez te 4 dni beta odbije. Ja trochę straciłam nadzieję, ale będę testować jak okres nie przyjdzie bo czuję się dziwnie 😅tak niby przed okresem a zupełnie inaczej. Ale już bez większej nadziei.

reklama
Do góry