white_lotus
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i zamówione na kolejny cykl. Cioteczko przybywaj!@
Miałam Sono hsg. Musiałam przyjść godzinę wcześniej na biocenozę. Wzięłam przeciwbólowe, bo nasłuchałam się różnych historii (no i oczywiście każda z nas ma trochę inny ten próg bólu, a jeszcze jak ta drożność nie jest za dobra ,to z pewnością odczucia też są inne). U mnie badanie trwało chwilę, bo był dobry przepływ kontrastu. Wiadomo, że zakładanie wziernika i cewnika nie jest niczym przyjemnym, ale to moment. Po badaniu pobolewało mnie trochę podbrzusze, ale już jest luzOpowiadaj, jak było i jaką metodą miałaś robione? Bo jeśli w tym cyklu u mnie się nic nie zadzieje to w kolejnym też muszę iść zrobić drożność
Proga badałam w niedzielę i byłam 20.20. Teraz nie badałam.@niezapominajka876 a progesteron już masz?
Przytulam, moze jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu?Ok, beta bardzo negatywna. Czułam, wiedziałam, a i tak płacze.
Ja dopiero kawkaHalo, dzień dobry! Co tu taka cisza? Zaspałyście czy jak?![]()
To był 10dpo. Dziewczyny piszą że jest szansa, że przez te 4 dni beta odbije. Ja trochę straciłam nadzieję, ale będę testować jak okres nie przyjdzie bo czuję się dziwniePrzytulam, moze jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu?
MaaasakraJa dopiero kawka️
Mam nadzieje, ze dziś okres będzie już łaskawszybo w 2 dni zużyłam cała duża paczkę tamponów..