reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Mąż wbija, tak jakoś chyba prostopadle.. ale nawet jak pierwszy raz robiła pielęgniarka to wyszedł siniol i bolało podanie.
A zmieniałas miejsce np na udo czy rękę?
Znowu się wtrącę ;) u mnie zawsze wbijana prostopadle siniak tylko wychodzi jak akurat trafi w naczynko to i krew pójdzie z dziurki. Podanie boli zawsze, ten płyn tak działa niestety :/
W udo nie radzę, próbowałam bo ten brzuch był bolesny, ale skoro boli bardzo brzuch i nawet czasem ciężko Ci siedzieć to uwierz że w udo jak wyjdzie siniak to dopiero nie usiedzisz :( próbowałam w udo i w pośladki i miałam problem żeby usiedzieć później na tym miejscu... Chyba nie ma rady, ciało się kusi przyzwyczaić, tak jak pisałam to moja trzecia ciąża na heparynie, a teraz już 17 TC i siniak wychodzi bardzo rzadko, zrosty też robią się rzadziej. Wytrwałości!

A dostałaś juznintesucpo poronieniu tak ?
I kochakiscie się w tym cyklu po poronieniu czy mieliście przerwę ?
Edit:doczytalam.
Właśnie czekam na okres .czuje się jak bym miała dostać.
Do poniedziałku zniosę jajo.
Mojemu nawet nie mówię.
Szkoda chłopa mi już.
Bo wczoraj wydarłam się że len,bo połamał mi rurę od daysona .
I będę na miotle latać a on że czarowice latają na miotle .

Dziewczyny mam zagwozdkę.
Bo okres tuż tuż czuje .
Rano dla pewności zrobiłam test niby coś jakiś chujocien przebija .
Pojechałam po dziecko weszłam do rosmanna .
Wzięłam 2 .
I ku mojemu zaskoczeniu .
Kreski mocniejsze.
Mam nadzieję że to pozostałości po poronieniu bo dopiero miesiąc minie w niedzielę.
Teraz jestem osrana szczerze .
O podgrzybki, różowy cień 🤔🤨

Ciśnie mi się sławna piosenka „los chce ze mną grać w pokera” 😏 oby to było to, na co liczysz. Ciąża, nie ciąża, nieważne. Obyś Ty się czuła bezpiecznie z tym stanem.

Aż normalnie mnie piecze ten jajnik.
Liczę że to nie ciąża.
Wiem zabrzni to okrutnie ale jakoś nie wieże w szczęście ze to ciaza .Maj był zły .do tego musze zachowek zapłacić 60 tys po 30 na głowę. Sąd coś zejdzie bo mam dziecko niepełnosprawne

reklama
Do góry