reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Eee dlaczego? Ja też się boję, że spotka mnie to znowu, bo u nas do 3 razy sztuka teraz...nie chcę badań.
Jeśli teraz będzie ciąża, to ominie Cie stres czy owulacja bedzie/była, czy się udało bo już by było 😊 dzidzie chcesz więc spróbuj myśleć pozytywnie 😊
Ciężko po zabiegu myśleć pozytywnie.
Jeśli okaże się że ciąża
Czy nie będzie powikłań etc

@Paula. sz jeśli był seks bez zabezpieczenia to może być ciąża. Ale równie dobrze beta mogła Ci dalej nie spaść po poronieniu. U mnie po poronieniu beta spadała prawie 6 tygodni, z czego z bety około 6 do 0 spadała aż tydzień (do pojawienia się krwawienia).

@Paula. sz jeśli był seks bez zabezpieczenia to może być ciąża. Ale równie dobrze beta mogła Ci dalej nie spaść po poronieniu. U mnie po poronieniu beta spadała prawie 6 tygodni, z czego z bety około 6 do 0 spadała aż tydzień (do pojawienia się krwawienia).
Ja bete 5 miałam tydzień temu.
Wiec myślę że spadła. A może nie .
Okaże się w poniedziałek
Tylko dlaczego rano negatywny a później już nie chyba że testy robią mnie w konia .

reklama
Do góry