reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Możliwe, możliwe a po poronieniu mówi się, że owulacja może być praktycznie od razu przed pierwszą miesiączka...wg mnie, jak tydzień temu beta miała 5, to dziś już jej nie ma...zrob test wieczorem i jutro rano może jakiejś innej firmy..
A to tego nie wiedziałam, że owulacja po poronieniu może być zanim okres przyjdzie

reklama
No dobra, skoro kami siknęła, to ja też, jesteśmy na tym samym etapie… niestety bez niespodzianek

Załączniki

• IMG_0220.jpeg
    IMG_0220.jpeg
    365,5 KB · Wyświetleń: 90
Ale to nie była cała 3 punktowa krzywa?
Tylko sobie na czczo zrobiłaś tak?

Ja bym zrobiła najpierw pełną krzywą.

Ja nie miałam w 1 i 2 ciąży cukrzycy ciążowej. Nie mam też jej na co dzień.
W 4 ciąży miałam (3 ciąża o pozamaciczna) ale przy wyniku na granicy (na czczo 92 z groszami) raczej to był błąd, ale no już niech będzie że miałam. Dziecko z CT1 mam z pierwszej ciąży
Nie. To bylo wlasnie na czczo. Czyli co? Robic krzywa? Odczekac i powtorzyc? Ja zre do kitu. Byle co i masa slodkiego

Tak lekarz endokrynolog. @Dolores94 były 💩💩💩 jazdy na początku ale przyznaje ze lepiej się czuje. Już tak nie chce mi się spać po posiłkach. Schudlam 8 kg ale niestety wróciło 4 kg przez teraz problemy z tarczyca.
No TSH dzisiaj tez wyzej. W marcu 1,39 dzisiaj 1,68. Umowilam sie do ginekologa endokrynologa. Dobry trop? Czy to ma byc po prostu endokrynolog?

reklama
Do góry