reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Bez też.
Przez tydzień kazał się zabezpieczać
I tak zrobiliśmy .
Potem były 3 seksy ale przecież niemożliwe żeby to była ciąża.
Nie robiłam testów owulacyjnych
Wszystko jest możliwe ogólnie. Dużo kobiet po poronieniu nie doczekuje okresu.
Nie wiem czego sobie życzysz ale niech będzie po Twojej myśli.

reklama
Hej pozwolę sobie jeszcze tu zapytać - czy znacie jakieś sprawdzone sposoby żeby przyspieszyć gojenie się siniaków po heparynie?
Dźgam się od 3 dni a brzuch mam strasznie siny i bolesny tak, że ciężko mi się nawet siedzi w niektórych pozycjach 🥴
Posmaruj białkiem jajka:) jest dobry na siniaki, nabite guzy i urazy:)

Bez też.
Przez tydzień kazał się zabezpieczać
I tak zrobiliśmy .
Potem były 3 seksy ale przecież niemożliwe żeby to była ciąża.
Nie robiłam testów owulacyjnych
Możliwe, możliwe a po poronieniu mówi się, że owulacja może być praktycznie od razu przed pierwszą miesiączka...wg mnie, jak tydzień temu beta miała 5, to dziś już jej nie ma...zrob test wieczorem i jutro rano może jakiejś innej firmy..

Możliwe, możliwe a po poronieniu mówi się, że owulacja może być praktycznie od razu przed pierwszą miesiączka...wg mnie, jak tydzień temu beta miała 5, to dziś już jej nie ma...zrob test wieczorem i jutro rano może jakiejś innej firmy..
Zrobiłam pinka strumieniowy I kasetowy wszędzie to samo .

Ja się modlę nad sernikiem z rosą- pierwszy raz od 14 lat go piekłam (chodziłam do technikum gastronomicznego 😂). Dochodzę do siebie po wczorajszym armagedonie kiblowym a tu takie piękne wieści:) cieszę się naprawdę Dziewczyny i trzymam kciuki,żeby ułożyło się Wam jak najlepiej 🌹🍀🥰

Dziewczyny mam zagwozdkę.
Bo okres tuż tuż czuje .
Rano dla pewności zrobiłam test niby coś jakiś chujocien przebija .
Pojechałam po dziecko weszłam do rosmanna .
Wzięłam 2 .
I ku mojemu zaskoczeniu .
Kreski mocniejsze.
Mam nadzieję że to pozostałości po poronieniu bo dopiero miesiąc minie w niedzielę.
Teraz jestem osrana szczerze .
O kurczę, no widać tą kreskę.
Życzę Ci żeby wszystko przebiegło zgodnie z tym jak czujesz.

reklama
Ja się modlę nad sernikiem z rosą- pierwszy raz od 14 lat go piekłam (chodziłam do technikum gastronomicznego 😂). Dochodzę do siebie po wczorajszym armagedonie kiblowym a tu takie piękne wieści:) cieszę się naprawdę Dziewczyny i trzymam kciuki,żeby ułożyło się Wam jak najlepiej 🌹🍀🥰
O rety ale ochotę mi zrobiłaś. A cały dzień myślę co upiec na weekend 😂

Do góry