niezapominajka876
Fanka BB :)
Tulę. Przeżywam właśnie podobne emocje, jesteśmy w tym razem.Za długo tu już siedzę, żeby wierzyć w te bajki, przepraszam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę. Przeżywam właśnie podobne emocje, jesteśmy w tym razem.Za długo tu już siedzę, żeby wierzyć w te bajki, przepraszam![]()
Mam w głowie słowa Olki, że późne zagnieżdżenie, to możliwość straty ciąży- także może lepiej, żeby nic nie było, bo nie chce tego znowu przeżywaćTulę. Przeżywam właśnie podobne emocje, jesteśmy w tym razem.
W tamtym tygodniu beta 5 i testy negatywne.Czyli jeszcze nie miałam okresu po poronieniu ? To wydaje mi się, ze raczej niemożliwa jest wtedy ciąża. Może beta nie spadła jeszcze do 0.
Ale ja bym jejPożaliłam się koleżance a ona do mnie „za bardzo się starasz, to całe chodzenie po lekarzach, przez to wam nie wychodzi”. Mhm. To na pewno przez to![]()
Oczywiście że może być nawet był pęcherzyk dominujący na prawym i na lewym też rósł.A to tego nie wiedziałam, że owulacja po poronieniu może być zanim okres przyjdzie
Ale w sumie dlaczego nie? Chodzi jedynie o strach?Oczywiście że może być nawet był pęcherzyk dominujący na prawym i na lewym też rósł.
Nie prowadziłam obserwacji .
Wolę żeby to były pozostałości po poronieniu bo jestem osrana tym wszystkim.
Jutro rani zrobię test jak wyjdzie w poniedziałek zrobię betę .
Tak jak pragnęłam ciąży,to teraz wolałbym nie.
Chodz wszystko jest w normie .
Badania.
Z wyniku histopatologiczne też nic nie wyszło.
Genetycznych też.
Więc mam zagwozdkę co to się teraz dzieje .
Tak strach tylkoAle w sumie dlaczego nie? Chodzi jedynie o strach?
Musi w końcu i dla nas wyjść słoneczkoTak strach tylko
Chciałaś powiedzieć "była koleżanka " chybaPożaliłam się koleżance a ona do mnie „za bardzo się starasz, to całe chodzenie po lekarzach, przez to wam nie wychodzi”. Mhm. To na pewno przez to![]()