reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
@kami1094 jest piękna kreska różowa 😍 możesz zrobić dziś bete i w poniedziałek 😉

Ja dziś do pracy, wstałam, siedzę z kawa i jakas zamulona jestem 😏
Nie no, powstrzymam się dzisiaj. Zrobię w poniedziałek i w środę. 😊 Mój lab jest w Katowicach, jak jeżdżę do pracy to mam go za rogiem, ale dymania tam na wolnym w tych korkach sobie oszczędzę. 😀 Bardzo bym chciała, żeby był ładny przyrost w poniedziałek, to wtedy będę powtarzać już typowo po 48h, pewnie kilka razy. 😂 no tak po wyschnięciu na razie nie wygląda to źle. Boże, jak ja będę teraz spamować tymi zdjęciami, przepraszam za to. Ale auto-sabotaż to moja specjalność.

Załączniki

• IMG_7774.jpeg
    IMG_7774.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 107
Nie no, powstrzymam się dzisiaj. Zrobię w poniedziałek i w środę. 😊 Mój lab jest w Katowicach, jak jeżdżę do pracy to mam go za rogiem, ale dymania tam na wolnym w tych korkach sobie oszczędzę. 😀 Bardzo bym chciała, żeby był ładny przyrost w poniedziałek, to wtedy będę powtarzać już typowo po 48h, pewnie kilka razy. 😂 no tak po wyschnięciu na razie nie wygląda to źle. Boże, jak ja będę teraz spamować tymi zdjęciami, przepraszam za to. Ale auto-sabotaż to moja specjalność.
No ewidentnie ciemnieje 😎
Spamuj, to chyba jedyne miejsce gdzie można tylko o tym gadać 😄

Dzień dobry w weekend 🩷 ja już po pierwszym ataku paniki dziś. Nasikałam i test na pewno jest różnica między tym z wczoraj rana, powiedziałabym że jest taki sam jak wczoraj popołudniu. Ale to był dramat dziewczyny. Siedziałam na tym kiblu i mi łzy płynęły, że „Boże, znowu już będzie negatyw jak ostatnio”. 😢 Kocioł w głowie po prostu - kreska nie wychodzi? Jechać jednak dzisiaj na betę? Znowu biochem? MASAKRA… no nie będę dzisiaj jechać, bo wiadomo że przyrost tak czy siak po 48h, a sikańcami się go nie mierzy. Ale panika jest we mnie ogromna. Ja wiem, że 10dpo nie ma co się spodziewać bordowej kreski, ale ja się nie jestem w stanie uwolnić od tego lęku. Już nie wiem do kogo jeszcze mam się modlić… 😢
Miłej soboty dla Was 🩷
Piękna krecha !😍 Dziewczyno, uspokój nerwy i na spokojnie, wszystko będzie dobrze ! 🥰

Nie. To bylo wlasnie na czczo. Czyli co? Robic krzywa? Odczekac i powtorzyc? Ja zre do kitu. Byle co i masa slodkiego

Ale to nie musi mieć zwiążku można jeść zdrowo, być szczupłą i mieć IO.
(o CT1 nie wspomnę, bo to w ogóle nie ma związku z życiem/jedzeniem)

Noo dla mnie lekarz, który dałby Ci metę bez krzywej byłby niepoważny i ja bym uciekła 🤷‍♀️

Dla mnie krzywa 3 punktowa zarówno cukrzycowa i insulinowa to obowiązek. Tylko się przygotuj dobrze:

42353263464.jpg

Dzień dobry w weekend 🩷 ja już po pierwszym ataku paniki dziś. Nasikałam i test na pewno jest różnica między tym z wczoraj rana, powiedziałabym że jest taki sam jak wczoraj popołudniu. Ale to był dramat dziewczyny. Siedziałam na tym kiblu i mi łzy płynęły, że „Boże, znowu już będzie negatyw jak ostatnio”. 😢 Kocioł w głowie po prostu - kreska nie wychodzi? Jechać jednak dzisiaj na betę? Znowu biochem? MASAKRA… no nie będę dzisiaj jechać, bo wiadomo że przyrost tak czy siak po 48h, a sikańcami się go nie mierzy. Ale panika jest we mnie ogromna. Ja wiem, że 10dpo nie ma co się spodziewać bordowej kreski, ale ja się nie jestem w stanie uwolnić od tego lęku. Już nie wiem do kogo jeszcze mam się modlić… 😢
Miłej soboty dla Was 🩷
Miło się patrzy na takie testy przy porannej kawie ❤️ trzymam mocno kciuki za ciebie ❤️

Dalej mam takie chujocienie .
Poczekam do poniedziałku i zrobię badania. Te u góry z wczoraj ten na dole z dzis niby mocniej widać ale dalej chujocien

Załączniki

• 20250531_093724.jpg
    20250531_093724.jpg
    777,7 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry