reklama
kami1094
Fanka BB :)
Nie no, powstrzymam się dzisiaj. Zrobię w poniedziałek i w środę.@kami1094 jest piękna kreska różowamożesz zrobić dziś bete i w poniedziałek
Ja dziś do pracy, wstałam, siedzę z kawa i jakas zamulona jestem![]()

Załączniki
No ewidentnie ciemniejeNie no, powstrzymam się dzisiaj. Zrobię w poniedziałek i w środę.Mój lab jest w Katowicach, jak jeżdżę do pracy to mam go za rogiem, ale dymania tam na wolnym w tych korkach sobie oszczędzę.
Bardzo bym chciała, żeby był ładny przyrost w poniedziałek, to wtedy będę powtarzać już typowo po 48h, pewnie kilka razy.
no tak po wyschnięciu na razie nie wygląda to źle. Boże, jak ja będę teraz spamować tymi zdjęciami, przepraszam za to. Ale auto-sabotaż to moja specjalność.

Spamuj, to chyba jedyne miejsce gdzie można tylko o tym gadać

Paula. sz
Dopiero wstałam.@Paula. sz sikałaś?
Zrobię to wrzucę
Patii26
Piękna krecha !Dzień dobry w weekendja już po pierwszym ataku paniki dziś. Nasikałam i test na pewno jest różnica między tym z wczoraj rana, powiedziałabym że jest taki sam jak wczoraj popołudniu. Ale to był dramat dziewczyny. Siedziałam na tym kiblu i mi łzy płynęły, że „Boże, znowu już będzie negatyw jak ostatnio”.
Kocioł w głowie po prostu - kreska nie wychodzi? Jechać jednak dzisiaj na betę? Znowu biochem? MASAKRA… no nie będę dzisiaj jechać, bo wiadomo że przyrost tak czy siak po 48h, a sikańcami się go nie mierzy. Ale panika jest we mnie ogromna. Ja wiem, że 10dpo nie ma co się spodziewać bordowej kreski, ale ja się nie jestem w stanie uwolnić od tego lęku. Już nie wiem do kogo jeszcze mam się modlić…
Miłej soboty dla Was![]()

olka11135
olka11135
Nie. To bylo wlasnie na czczo. Czyli co? Robic krzywa? Odczekac i powtorzyc? Ja zre do kitu. Byle co i masa slodkiego
Ale to nie musi mieć zwiążku można jeść zdrowo, być szczupłą i mieć IO.
(o CT1 nie wspomnę, bo to w ogóle nie ma związku z życiem/jedzeniem)
Noo dla mnie lekarz, który dałby Ci metę bez krzywej byłby niepoważny i ja bym uciekła

Dla mnie krzywa 3 punktowa zarówno cukrzycowa i insulinowa to obowiązek. Tylko się przygotuj dobrze:
Dolores94
Miło się patrzy na takie testy przy porannej kawieDzień dobry w weekendja już po pierwszym ataku paniki dziś. Nasikałam i test na pewno jest różnica między tym z wczoraj rana, powiedziałabym że jest taki sam jak wczoraj popołudniu. Ale to był dramat dziewczyny. Siedziałam na tym kiblu i mi łzy płynęły, że „Boże, znowu już będzie negatyw jak ostatnio”.
Kocioł w głowie po prostu - kreska nie wychodzi? Jechać jednak dzisiaj na betę? Znowu biochem? MASAKRA… no nie będę dzisiaj jechać, bo wiadomo że przyrost tak czy siak po 48h, a sikańcami się go nie mierzy. Ale panika jest we mnie ogromna. Ja wiem, że 10dpo nie ma co się spodziewać bordowej kreski, ale ja się nie jestem w stanie uwolnić od tego lęku. Już nie wiem do kogo jeszcze mam się modlić…
Miłej soboty dla Was![]()

reklama
Eveline.eve
Hujocien ale na różowoDalej mam takie chujocienie .
Poczekam do poniedziałku i zrobię badania. Te u góry z wczoraj ten na dole z dzis niby mocniej widać ale dalej chujocien