reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

No dzień dobry w czerwcu drogie Panie! ❤️ ja już oczywiście na nogach, wiadomo, że sikałam. Kreska dalej jest, sama nie wiem czy zciemniała od wczoraj czy nie. Jakoś wydaje mi się taka sama. Dzisiaj 11dpo. Powiedzcie mi, jak wyglądały Wasze kreski na tym etapie? Ciemniały spektakularnie? Wiem, że jutrzejsza beta prawdę powie, ale wiadomo, że człowiek ma łeb jak sklep, bo strach. 🥴 Próbuje się nie nastawiać w żadną stronę, ale no nie potrafię 😞

Ściemniała, ściemniała :)

reklama
Hej
:)

Zaczynam mieć coraz większe nadzieje dziś zrobiłam test żeby sprawdzić jak zastrzyk się wypłukuje 😅🤪 a mój wykres jest bardzo obiecujcy przy ciąży biochemicznej temperatura ciągle mi skakała dziś jadę na panel tarczycowy proga i estradiol mam nadzieję że wszystko będzie dobrze choć martwi mnie trochę tarczyca bo ostatnio miałam ft4 ponad normę a lekarka nie chciała mi zmieniać dawki letrox bo byłam po ciąży biochemicznej a badania robiłam w trakcie jej trwania.

Miłego dnia dziewczyny 🥰

No dzień dobry w czerwcu drogie Panie! ❤️ ja już oczywiście na nogach, wiadomo, że sikałam. Kreska dalej jest, sama nie wiem czy zciemniała od wczoraj czy nie. Jakoś wydaje mi się taka sama. Dzisiaj 11dpo. Powiedzcie mi, jak wyglądały Wasze kreski na tym etapie? Ciemniały spektakularnie? Wiem, że jutrzejsza beta prawdę powie, ale wiadomo, że człowiek ma łeb jak sklep, bo strach. 🥴 Próbuje się nie nastawiać w żadną stronę, ale no nie potrafię 😞
Ja tylko się wtrącę- moja zaczęła ciemnieć dopiero 13 dpo. A 10/11/12 była tak samo blada, a beta jednak rosła 🥰

Hejo w czerwcu! Ale miałam dziś sen, tragedia, do tej pory słyszę jak rozpaczałam.. kopałam dziurę w takiej dużej drewnianej skrzyni -tam była ziemia- na malutką trumnę dla jednego bliźniaka, a drugi czekał w kolejnej na swoją kolej , poparzone sny 😱😭
Na szczęście to tylko sen, a one się nie spełniają.

Cholera, muszę zwiększyć dawkę leków na alergię, cudownie, coś czuję, że ten cykl będę musiała odpuścić. Lekarz mówił, że niestety muszę brać to co biorę, i nie ma wyników jak to może wpływać na płod, więc jest teoretycznie niedozwolone. Ale mój lekarz mówi: nie powinno być komplikacji, mój gin. Będziemy zmniejszać dawkę jeśli się tylko da i kazał się nie martwić. Ale... Cholera ja się martwię... Dzialalybyscie? Muszę zwiększyć i sterydy i antyhistaminy. Cholera, nie wiem czy działać czy odpuścić, ale teoretycznie przecież za tydzień dwa będę mogła zmniejszyć.

reklama
Jest ciemniejsza😃 z udanej ciąży przez 3dni miałam podobne kreski. Jutro zobaczysz, a teraz życzę Ci w miarę możliwości spokojnej niedzieli 🤞

Do góry