reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Byłam pewna, że ta beta spada szybko

Swoją drogą ja miałam szybko białe testy, nie sprawdzałam bety, ale z ciekawości właśnie testami.

Tak, na początku leci szybko, potem te tempo zwalnia i stopniowo już beta leci do dołu. Niektórym kobietom zajmie to krócej, kwestia indywidualna.
Grunt by faktycznie ta beta spadała tak +/- w tym czasie, bo inaczej może być tak, że w macicy coś zostało z tkanek i po prostu jeszcze hormon się wydziela, no ale teraz to już raczej rzadko dochodzi do takich sytuacji.

reklama
Tak, na początku leci szybko, potem te tempo zwalnia i stopniowo już beta leci do dołu. Niektórym kobietom zajmie to krócej, kwestia indywidualna.
Grunt by faktycznie ta beta spadała tak +/- w tym czasie, bo inaczej może być tak, że w macicy coś zostało z tkanek i po prostu jeszcze hormon się wydziela, no ale teraz to już raczej rzadko dochodzi do takich sytuacji.
Dla mnie to też szok ze tyle czasu to się utrzymuje, tym bardziej że Paula miała już białe testy a potem ta kreska…

Ja za jakieś 5 dni powinnam dostać okres i mam nadzieję że przyjdzie o czasie - wtedy jeszcze zdążę zatestowac drugi raz w tym miesiącu. Czuję że obecny cykl jest stracony. Nawet testu żadnego nie mam :p i chyba kupię dopiero jak okres się spóźni, chociaż szanse małe. Dzisiaj dotarły do mnie suple, więc chociaż tyle. Może coś pomogą 😏

reklama
Do góry