pieknyMam wynik 1734

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pieknyMam wynik 1734
mamy bardzo podbny wiec mysle ze okKurcze boję się że za niski
ja w badaj.to to tez tylko punkt pobran, kiedys robilam w synevo i tez czasem wyniki o 19 bylyzazdrosne i oczywiście GRATULUJE !. W jakich laboratoriach tak szybko robią Wam te badania?
u mnie próbki docierają do nich dopiero koło 15:30 (w moim mieście są tylko punkty pobrań, labo jest w Warszawie)
czemu miałby być za niski?Kurcze boję się że za niski
ja robiłam w medicover (synveco) to miałam wyniki około 18, a potem w Salve (diagnostyka+) i tu mimo że sobota to miałam o 15zazdrosne i oczywiście GRATULUJE !. W jakich laboratoriach tak szybko robią Wam te badania?
u mnie próbki docierają do nich dopiero koło 15:30 (w moim mieście są tylko punkty pobrań, labo jest w Warszawie)
zgadzam sięmamy bardzo podbny wiec mysle ze ok
Bo porównałam z poprzedniej ciąży i na tym etapie był wyższyczemu miałby być za niski?
ja w pierwszej ciąży, pierwszą betę miałam 1700 a druga prawie 3 tys w tym samym czasie co teraz (chyba)Bo porównałam z poprzedniej ciąży i na tym etapie był wyższy