Eveline.eve
Fanka BB :)
Przepraszam ale to tak zabawnie wygląda, twój nick do rady by mieć cierpliwośćNie sądzę. Spokojnie czekaj.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam ale to tak zabawnie wygląda, twój nick do rady by mieć cierpliwośćNie sądzę. Spokojnie czekaj.
No i namówiła jest już w koszyku
Nie to ze podpuszczam ale z tego sklepu wzięłam też ciążowe do testowNo i namówiła jest już w koszyku![]()
Dziewczyny troszkę się zmartwiłam dziś 8 dpo i dziś z biegiem dnia zanikł mi śluz teraz odczuwam całkowitą suchość czy to zły zwiastun :/?
Mi tu jutro już płodne wróżyZobacz załącznik 1706141
A ja mam inne pytanie. Jaki jest Wasz stosunek do alkoholu podczas starań? Odstawiłam alkohol ponad pół roku temu. Za każdym razem jak sobie pomyślę, że może tym razem wypiję z koleżankami drinka to zaraz mam przed oczami, że może akurat coś się dzieje dobrego w mojej macicy. Wtedy rezygnuję, żeby nie myśleć, że to przez alkohol nic się nie wydarzyło![]()
Ja przepraszam, że tak się wbiję w temat ale muszę - najgorsze testy jakie w życiu miałam, a serio przerobiłam ich mnóstwoNie to ze podpuszczam ale z tego sklepu wzięłam też ciążowe do testowCoś innego niż chujocienie pinki
Pół etatu ale przy urodzeniu drugiego dziecka 800 plus 1000 plus przez rok, więc nie tak tragicznie