Patii26
Fanka BB :)
Mi wychodzi 5.03Ja już sobie z nudów obliczyłam termin porodu, 4 marzec
Jutro w końcu idę do pracy, to skoncze myśleć o głupotach![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wychodzi 5.03Ja już sobie z nudów obliczyłam termin porodu, 4 marzec
Jutro w końcu idę do pracy, to skoncze myśleć o głupotach![]()
U mnie nie przejdzie... W sensie stary na pewno był by chętny ale ja mam obiekcje co to takich zabaw w okresie owulacji... Zawsze mówię mojemu ... ,, ślina zabija plemniki "To której chłop robi test smaku?![]()
No to ja teraz 52,5 przy 168, ale już normalniej wyglądam niż kiedyś, bo jeszcze w listopadzie ważyłam 47. Zero diet - nerwy.Ja znowu tyje jedynie w ciąży...no mam taką przemianę materii, że nie zjem kolacji i koniec, rano szkielet
Teraz i tak waze najwięcej w życiu, więc coś może z wiekiem się zmienia, ale mam zawrotne 60kg przy wzroście 175cm![]()
No ja mam 166 i ważę 53 kg teraz.Ja znowu tyje jedynie w ciąży...no mam taką przemianę materii, że nie zjem kolacji i koniec, rano szkielet
Teraz i tak waze najwięcej w życiu, więc coś może z wiekiem się zmienia, ale mam zawrotne 60kg przy wzroście 175cm![]()
Nerwy i stres okropnie działają na organizm, niestety.No to ja teraz 52,5 przy 168, ale już normalniej wyglądam niż kiedyś, bo jeszcze w listopadzie ważyłam 47. Zero diet - nerwy.
No, 53kg - toś faktycznie przytyła na pewnoNo ja mam 166 i ważę 53 kg teraz.
Ja nigdy nie mogłam dobrze przytyć jak chciałam. Dopiero po 2 ciąży mi zostało .
Jezus , Maria. Kocham dżinsy ! Mam ich ok 30 par w domu i wpinam się tylko w 5![]()
Nie no, wczorajszym hasłem dnia był CHUJOSTAN, dzisiejszym jest SAMARANerwy i stres okropnie działają na organizm, niestety.
Ja to chorowałam poważnie na wątrobę. Miałam taką dietę , że fuj. Mało jadłam bo mi nic nie wchodziło. I przy tej chorobie ważyłam 38 kg. Także ten.
Teraz wyglądam dobrze. Tylko mi samara wisi okropnie![]()
Mi wychodzi 5.03a dopiero jestem dzień po skończonym okresie
![]()