reklama

asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy mogę wziasc Apap ? Czy to bezpieczne w 6 tyg ?

LiliankaKornelka
Moderator
no pięknie! Może bliźniakiW końcu wskoczył wynik... 41,500 dzisiaj co oznacza 310% przyrostu... Jasny gwint, to aż nienormalny przyrost

ja w pierwszej becie miałam prawie 200% a dziewczyny ponad 200%, więc może to po prostu dobry znak dobrze rozwijającej się ciąży
 ja w pierwszej becie miałam prawie 200% a dziewczyny ponad 200%, więc może to po prostu dobry znak dobrze rozwijającej się ciąży 
woow!!! ale piekny przyrost!W końcu wskoczył wynik... 41,500 dzisiaj co oznacza 310% przyrostu... Jasny gwint, to aż nienormalny przyrost

ja w wizyte bede miec 7+0 i tez troche licze na serduszko, aczkolwiek w pierwszej ciazy 6+5 jeszcze nie było takze zobaczymy jak bd terazbędę wtedy 6+2 chyba więc liczę na serduszkoale zobaczymy, mam w głowie to że mogła mi się ta owulacja przesunąć i cykl bardziej 28 dni niż 25 więc zobaczymy. Kurde żałuję trochę że nie zrobiłam tej bety 

asiaelakasia
Zaangażowana w BB
A ten przyrost po 48 to do tego samego badania czy osobno znowu mam jechać na betę ?Tak już wyczytałam i znalazłam laboratorium niedaleko , czynne do 13 to zbieram sięi dam znać wyniki , dziękuję
musisz jechac znowu na pobranie, najlepiej do tego samego labolatoriumA ten przyrost po 48 to do tego samego badania czy osobno znowu mam jechać na betę ?
a dzisiejsza bete juz masz czy czekasz jeszcze?
asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Pojedziemy jednak jutro z rana bo córka też zrobi badanie na oznaczenie grupymusisz jechac znowu na pobranie, najlepiej do tego samego labolatorium
a dzisiejsza bete juz masz czy czekasz jeszcze?

Kitsune
Moderator
Nie mów tak nawet bo ja już trójkę mam w domu...no pięknie! Może bliźniakija w pierwszej becie miałam prawie 200% a dziewczyny ponad 200%, więc może to po prostu dobry znak dobrze rozwijającej się ciąży

Niestety bardzo wysoki przyrost może też oznaczać zaśniad groniasty (aczkolwiek nie wiem jakich to wartosci przyrost musiałby być), ale mam nadzieję że to nie to. Jutro lekarz i zobaczymy co dalej
reklama

trzymam kciukiNie mów tak nawet bo ja już trójkę mam w domu...
Niestety bardzo wysoki przyrost może też oznaczać zaśniad groniasty (aczkolwiek nie wiem jakich to wartosci przyrost musiałby być), ale mam nadzieję że to nie to. Jutro lekarz i zobaczymy co dalej