Bedzie dobrzeDziewczyny, jestem po monitoringu. Prawy jajnik się ociąga i raczej nie ma co na niego liczyć (2 pęcherzyki około 8 mm) ale lewy nadrabia (około 10 pęcherzyków 12-14 mm). Punkcja zaplanowana na poniedziałek (09.06). Od dziś jeszcze więcej zastrzykówtrzymajcie kciuki!
reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem po monitoringu. Prawy jajnik się ociąga i raczej nie ma co na niego liczyć (2 pęcherzyki około 8 mm) ale lewy nadrabia (około 10 pęcherzyków 12-14 mm). Punkcja zaplanowana na poniedziałek (09.06). Od dziś jeszcze więcej zastrzykówtrzymajcie kciuki!
Powodzenia!
Co do zastrzyków miałam 3 różne, jak trzeba to trzeba
annn1
U mnie też jeden jajnik odmawia współpracy ale ważne że drugi reagujeDziewczyny, jestem po monitoringu. Prawy jajnik się ociąga i raczej nie ma co na niego liczyć (2 pęcherzyki około 8 mm) ale lewy nadrabia (około 10 pęcherzyków 12-14 mm). Punkcja zaplanowana na poniedziałek (09.06). Od dziś jeszcze więcej zastrzykówtrzymajcie kciuki!
93kora
Moderator
Co Ty masz do Panny ?Popieram mam synka Koziorożca i jest cudowny
Z Panną i Skorpionem jest gorzej![]()
Odnośnie progesteronu to ja w 5 tygodniu ciąży miałam 16-17 i lekarz powiedział że powinien być powyżej 20 więc przepisał cyclogest x 1 dziennie. Miałam zbadać za kilka dni i brać 2x dziennie jeśli się nie podniesie. Dzisiaj zbadałam i jest 31 więc się super podniosło :-) nie wiem czy to kwestia leku czy to naturalnie też się podnosi ale jestem happy że mam dobry poziom 
Kasienkaol
aaaah jak dobrzeMelduje się po USG, mamy dobrze zlokalizowany pęcherzyk, beta rośnieulga nie z tej ziemi. Za tydzień kolejna wizyta
![]()
Kasienkaol
to czekamyU mnie po wizycie, dalej beż daty transferu. Kolejny podgląd w poniedziałek i wtedy może będę miała konkretną datę![]()
reklama
Kasienkaol
a tej dziewczynie odpisał że powyżej 8ng jest bezpieczny….Odnośnie progesteronu to ja w 5 tygodniu ciąży miałam 16-17 i lekarz powiedział że powinien być powyżej 20 więc przepisał cyclogest x 1 dziennie. Miałam zbadać za kilka dni i brać 2x dziennie jeśli się nie podniesie. Dzisiaj zbadałam i jest 31 więc się super podniosło :-) nie wiem czy to kwestia leku czy to naturalnie też się podnosi ale jestem happy że mam dobry poziom![]()