Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim wypadku bym sikała.Mnie kusi siknąć jutro, bo serio nie wiem, kiedy ta owulka była a jutro 26 DC. Chętnie bym poczekała jeszcze z tydzień, ale jak się pojawi choć cień cienia, to wdrażam dodatkowy progesteron, więc muszę wiedzieć jak najwcześniej
Nic się nie stało tylko ktoś się burzył że nie zapisane osoby się udzielają więc dlatego się upomniałamJuz. Musialo mi umknac, przepraszam.
Aha to my z mężem robiliśmy w klinice niepłodności z resztą już drugi raz bo przy pierwszej ciąży też robiliśmy,i u nas teraz wszystko jest ok oprócz mojego poziomu witaminy d,i te badanie drożności to w sumie już nie wiem sama czy ten jajowód się udroznil czy nie skoro opóźniony przepływ był,a owulację teraz miałam właśnie z tego jajnika w którym ten kontrast przeszedł z opóźnieniem dlatego myślę że może być ten cykl straconyJa robiłam takie standardowe, morfologia, b12, d3, glukoza, progesteron, prolaktyna, tsh + cały pakiet od gna (tokso, różyczka etc).
Przecież wiadomo, że będzieszMyślicie żeby robić od jutra więcej jak raz dziennie?