reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja Cię @Lunaa09 pocieszę, że nawet jeśli to jedyna nie będziesz - mnie w tym cyklu nie bolało nic co się nie zdarza, tylko cycki mi spuchły jak balony jak 2 rozmiary większe na wabik dla starego chyba i miałam śluz, a że nie miałam czasu nawet sikać na owulaka to też nie mam włapanego peaku 🤣 Bzykałam na czuja 🤣
No ino ja się bsykac nie mam z kim 😭😭😭😭😅😅😅

Bo to tak działa nasza wyobraznia, ale ileż można odpoczywać 😉 jak ktoś chce dzieci to te myśli są ale na chwilę...
Ja wiem jedno, byłoby mi w cholere nudno bez dzieci...
Ja jestem tego samego zdania, dzieci dodają sens życiu, serio. Nie wyobrażam sobie teraz tego życia przed córką jak się po pracy wracało, coś się zaplanowało, potem siedziało w domu, wieczorem film itp. Kazdy dzień taki sam, nudno. A mając dziecko to ciągle coś się dzieje i mnie się to mega podoba, nie zamieniłabym na nic innego ❤️

reklama
Do góry