reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

Dziewczyny a czy to prawda że w drugiej ciąży niby szybciej widać brzuch ? Gdzieś tak pisano
tak też słyszałam bo chodzi o to że mięśnie brzucha są słabsze dlatego widać szybciej. U Ciebie dużo czasu minęło, może też masz aktywny tryb życia więc może Twoje mięśnie mają się dobrze ☺️
Moje to dramat, po cesarce nie wróciła do takiej stuprocentowej sprawności, brzuch na lenno będzie szybciej widoczny :/

reklama
tak też słyszałam bo chodzi o to że mięśnie brzucha są słabsze dlatego widać szybciej. U Ciebie dużo czasu minęło, może też masz aktywny tryb życia więc może Twoje mięśnie mają się dobrze ☺️
Moje to dramat, po cesarce nie wróciła do takiej stuprocentowej sprawności, brzuch na lenno będzie szybciej widoczny :/
Aktywny tak , chodziłam na siłownię ale głównie w celu odchudzania , mam sporą otyłość brzuszna i dużą wagę

Nie wiem jak to jest ale w drugiej ciąży faktycznie brzuch był u mnie od początku . Ale w trzeciej absolutnie nie. Długo ukrywałam ciążę

Kurcze dziewczyny czekam na te wyniki bety i chyba zaraz dostanę do głowy , mam nadzieję że jest wszystko ok , dziękuję wam za rady , gdyby nie to forum pewnie nie zrobiłabym tego i czekała na termin do lekarza . Stresuje się bardzo , generalnie super labolatorium , trwało to sekundę . Myślałam że pobiorą mi pełna strzykawkę krwii 😂 a tam nic ani nie było widać .Zapłaciłam 56 zł .

ja w 6+1 jakoś 🙈 chociaż nie powiem, że chciałabym tym razem ominąć mdłości 🥵 miałam okropne bo przez cały dzień mnie trzymało, nie jadłam nic oprócz czekoladowych płatków z mlekiem. Nic innego nie wchodziło. Mięsa to wgl nie mogłam przełknąć, jajek to samo. Nie wiem jak bym funkcjonowała z córką, bo trzymały mnie jakoś do 17 tc 🫩 5 kg zleciałam 🫣
Ja w pierwszej ciąży mdłości miałam w 8-10 tyg . Teraz jest spokój póki co czuje głód ale średnio mi się chce jeść , zjem trochę i mam dość .

Ja w pierwszej ciąży mdłości miałam w 8-10 tyg . Teraz jest spokój póki co czuje głód ale średnio mi się chce jeść , zjem trochę i mam dość .
o to ja mam podobnie. Byłam taka głodna dzisiaj, zrobiłam pizzę i w połowie trochę mnie mdlić zaczęło. I nie mam wgl ochoty na nic poza Colą a mega dawno jej nie piłam 🙈🙈
No i totalne osłabienie, jak się schylę do córki to jak się podniosę to czarno przed oczami 🙈
Ale teraz teściowa przyjechała po pracy trochę się z małą pobawić to w końcu mogę poleżeć chwilę na balkonie i odpocząć 🙈

reklama
Do góry