Kasienkaol
Fanka BB :)
skąd wiesz że synek? Robiliście badania genetyczne?Witam mamy serduszko6+6 idealnie z datą transferu wszystko jest ok
rośnij zdrowo synku poród 24.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skąd wiesz że synek? Robiliście badania genetyczne?Witam mamy serduszko6+6 idealnie z datą transferu wszystko jest ok
rośnij zdrowo synku poród 24.01
Tak robiliśmy PGT-A zdrowy chłopczyk jeden jedyny był zbadanyskąd wiesz że synek? Robiliście badania genetyczne?![]()
aaa okiTak robiliśmy PGT-A zdrowy chłopczyk jeden jedyny był zbadany![]()
Będzie parka mam córeczkę z 3 transferu 6 lat i teraz był 6 transfer i chłopczyk pod serduszkiemaaa okistąd wieczoru ze chłopczyk
chłopcy są fajni
![]()
Ja się czułam dobrze. A Ty masz cały tydzień żeby się wykurować, weź L4, wygrzewaj się w łóżku i pij dużo ciepłegoHej, dziewczyny czy podchodzilyście przeziebione (krtan, katar) do transferu? Ja już kolejny podgląd bo idę naturalnym i pewnie transfer wypadnie za tydzień w sobotę. Jeszcze encorton będzie a ja przeziębiona...ale już odwoływać nie będę...nie ma sensu...
ooo toBędzie parka mam córeczkę z 3 transferu 6 lat i teraz był 6 transfer i chłopczyk pod serduszkiemidealnie
A który u Ciebie tydzień już jest ?ooo to
Rzeczywiście idealniemarze o parce
mój syn ma 6,5
i nie wiem co w brzuszku
![]()
A besins 100 mg? Sztuczny cykl? Gratulacje!Brałam ultrogestan 3 x 1 300 mg progesteron besins 2 x1 i zwiększyłam o jedną i będę brała 3x1 besins i czekamy do piątku
Ja akurat jakoś tydzień przed transferem skończyłam antybiotyk i z utrzymującym się jeszcze kaszlem ( brzmialam jak jakiś gruźlik) zaczęłam stosować encorton. Też panikowalam przez to ale akurat dzień przed transferem kaszel znacznie się zmienejszył. Tydzień to dużo, odpoczywaj, nawadniaj się rób sobie jakieś płukanki na gardło. Na katar możesz stosować sobie sól morską, plus ja brałam prena*len katar( różne są o nim opinie ale mi akurat troszkę udrazniał nos) Na pewno nie zaszkodzi przy okazji zgłosić to ginekologowi czy nawet wybrać się do internisty, żeby ocenił sytuację i może coś podpowiedział odnoście leczenia.Hej, dziewczyny czy podchodzilyście przeziebione (krtan, katar) do transferu? Ja już kolejny podgląd bo idę naturalnym i pewnie transfer wypadnie za tydzień w sobotę. Jeszcze encorton będzie a ja przeziębiona...ale już odwoływać nie będę...nie ma sensu...