93kora
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeej ja mam 3x chłopa w domuHej dziewczynki, właśnie skończyłam zakupy internetowe... 200zl na same włosy. Masakra, ale szampony, maski i odżywki dla mnie i córki. (Nie bijcie, że o niej wspominam) Z jednej strony bardzo bym chciała zajść w ciążę i mieć córkę ale z drugiej trzecia baba w domu? Looo matko;p Dziś widziałam, jak mój szukał pomysłu na wakacje dla dwojga gdy córa będzie na wyjazdach... i... hm... mam nadzieję, że za tydzień zrobię test i będą dwie kreseczki... Tak bardzo bym chciała, ale z drugiej strony, może lepiej zajść w ciążę po wakacjach i jednak mieć te wakacje dla siebie... Spanie w namiocie, wino na plaży? Rezerwat czarnego nieba i całą noc na polanie bez prysznica, bez witamin, bez leku z piwem w plecaku. Ognisko w lesie, kąpiel w dzikim jeziorze, cola i chipsy? Wyjazd rodzinny na cały dzień rowerami bez przystanków co 30minut na siku? Kuuurde no chce II kresek ale zastanawiam się, czy jeśli ten cykl nie uda się czy nie odpuścić na kilka tyg.
Przynajmniej nie potrzebujesz 2l odżywki co kilka tygodniEeej ja mam 3x chłopa w domu![]()
Ja 4× chlopa i 3× babę, to dopiero istne comboEeej ja mam 3x chłopa w domu![]()
Co to odżywek spoko ale czy całe osiedle pilnować. Nie przesadzajmy, wszędzie na Nią nie pójdziesz przecież.Przynajmniej nie potrzebujesz 2l odżywki co kilka tygodnihahah... Poza tym jak masz syna to pilnujesz syna, jak masz córkę to pilnujesz całe osiedle.
Ło Cię Panie. Kogo tu pilnować? ;P szampon czy odżywka leci z dystrybutora... O mleku, chlebie i innych nie wspomne... Cofam swoje zażalenia.Ja 4× chlopa i 3× babę, to dopiero istne combo![]()
Moja Mama miała tzn ma Nas 3 na 3Ja 4× chlopa i 3× babę, to dopiero istne combo![]()
Spokojnie, żartuje, a to co napisałam o pilnowaniu to jest powiedzenie.Co to odżywek spoko ale czy całe osiedle pilnować. Nie przesadzajmy, wszędzie na Nią nie pójdziesz przecież.
A nawet nie wiedziałam , okejSpokojnie, żartuje, a to co napisałam o pilnowaniu to jest powiedzenie.