reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja piłam piwo i płakałam że się nie udało, ten test dzisiaj zrobiłam tylko dla formalności... już chciałam się zapisywać do ginekologa że dlaczego mnie ciągle brzuch boli od owulacji. Znowu się za bardzo spieszyłam, robiłam testy 8dpo i ten cień z pinka a innej firmy biel. Wg apki jutro powiuonien być okres ale owu miałam przesunięte o 2 dni. Teoretycznie dzisiaj 12 dpo
Niczym sie nie przejmuj, do momentu testu zyjemy normalnie a i tak ta kreseczka wczesnie wykryta. Czekamy na bete i kolejne ciemne kreski❤️

reklama
Jak dla mnie to jest serio niezdrowe,to co się tam działo 🫣 totalnie niepotrzebne 😆

Przecież to na bank fejk konto kogoś kto u jest na co dzień ;)

Tak samo jak tutaj na kreskach z dwa miesiące temu był taki troll.
Niby miły, niby fajny, zapisany na testowanie. A potem drugie nowe konto i obrażanie dziewczyn z kresek 😅

Karaluchy mam problem.
Obszurałam sobie podczas okresu wargi aż mi tak jakby pryszcz tam wyskoczył.
Maści
clotrimazol i coś jeszcze?
Okres mi się kończy i w końcu bo to 6 dzień już.

reklama
Do góry