reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja piłam piwo i płakałam że się nie udało, ten test dzisiaj zrobiłam tylko dla formalności... już chciałam się zapisywać do ginekologa że dlaczego mnie ciągle brzuch boli od owulacji. Znowu się za bardzo spieszyłam, robiłam testy 8dpo i ten cień z pinka a innej firmy biel. Wg apki jutro powiuonien być okres ale owu miałam przesunięte o 2 dni. Teoretycznie dzisiaj 12 dpo

Ja piłam piwo i płakałam że się nie udało, ten test dzisiaj zrobiłam tylko dla formalności... już chciałam się zapisywać do ginekologa że dlaczego mnie ciągle brzuch boli od owulacji. Znowu się za bardzo spieszyłam, robiłam testy 8dpo i ten cień z pinka a innej firmy biel. Wg apki jutro powiuonien być okres ale owu miałam przesunięte o 2 dni. Teoretycznie dzisiaj 12 dpo
Robisz dzisiaj betę ?

Ja się będę upierała, że pinki nie kłamią! 😁😎🤩 Bardzo się cieszę, Kochana! I nie na darmo wygrzebywałaś owulaki z kosza :D

reklama
Do góry