reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Mi właśnie moja przyjaciółka dziś albo jutro wyśle ten żel FertilSafe Plus, bo tylko raz go użyła i zaszła w ciążę, jest już w 15tc takze już jej nie potrzebny. Fakt faktem uczulił ją, ale opłacało się 😁
Aha, dopowiem tylko, że wcześniej się starali pół roku i nie wychodziło, i akurat w cyklu gdzie użyli żel to się udalo. Czy to przypadek, nie wiadomo. Jeszcze wcześniej miała 2 poronienia w 7tc.

Chciałam napić się kawy, ale od rana pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem czy chce to rozkręcić. 😖
Ta moja macica to chyba już nie PMS od paru cykli ćwiczy tylko urządza obchody pierwszomajowe jakieś. 😖 Aż mi się z tego wszystkiego wczoraj śniło, że dostałam okres. 🤣

Ja się od jakiś 2, może 3 tygodni coraz gorzej czuję.
Jestem ciągle zmęczona, oczy mi się zamykają. Jakbym mogła to bym spała cały dzień.
Jutro mam aż lekarza bo to nie jest normalne, nie jestem wstanie funkcjonować
Może poziomy witamin zbadaj? Ja tak miałam całe lata, aż sie wzięłam za poziom głównie wit d, bo był krytyczny 😏

reklama
Do góry