reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja dziś zamówiłam 🤣 dorzuciłam 3 testy ciążowe żeby były 😅 muszę jeszcze zamówić witaminy bo mi się skończyły, żel grzecznie czeka, także gotowość na ten cykl jest 🩷💫to będzie 3 cykl z testami owu i seksem pod owulację, jak to mówią - do 3 razy sztuka 😆
Ja też muszę zamówić witaminy ! Bo ja biorę Miovelie Pro, ona kosztuje aż 120 zł... I wstyd się przyznać, ale przez ostatnie 2 tyg wzięłam ją tylko góra 3 razy... Jakoś zapominałam totalnie, a teraz mi się skończyła i muszę zamówić.

reklama
Ja dziś zamówiłam 🤣 dorzuciłam 3 testy ciążowe żeby były 😅 muszę jeszcze zamówić witaminy bo mi się skończyły, żel grzecznie czeka, także gotowość na ten cykl jest 🩷💫to będzie 3 cykl z testami owu i seksem pod owulację, jak to mówią - do 3 razy sztuka 😆
Owulaki w drodze więc akurat dojdą jak 🐒 będzie się kończyć. Biorę nowe suple, od dziś acc i myślę jeszcze o tym żelu. Tak bardzo bym chciała wysikać dwie kreski na urodziny 🥲

Ja też muszę zamówić witaminy ! Bo ja biorę Miovelie Pro, ona kosztuje aż 120 zł... I wstyd się przyznać, ale przez ostatnie 2 tyg wzięłam ją tylko góra 3 razy... Jakoś zapominałam totalnie, a teraz mi się skończyła i muszę zamówić.
Też właśnie biorę, cena zaporowa ale jeśli ma pomóc 🥹 ogólnie pierwszy raz przed miesiączka nie miałam migreny, nie wiem czy to przypadek czy ona mi pomogła

Owulaki w drodze więc akurat dojdą jak 🐒 będzie się kończyć. Biorę nowe suple, od dziś acc i myślę jeszcze o tym żelu. Tak bardzo bym chciała wysikać dwie kreski na urodziny 🥲
Mi właśnie moja przyjaciółka dziś albo jutro wyśle ten żel FertilSafe Plus, bo tylko raz go użyła i zaszła w ciążę, jest już w 15tc takze już jej nie potrzebny. Fakt faktem uczulił ją, ale opłacało się 😁

Ja przy owulacji w marcu i kwietniu też tak miałam. Nie mogliśmy za głęboko się kochać, bo całe podbrzusze mnie bolało.
Może spróbujcie tak delikatnie ?

Mnie też to dopadło ale już po owu, jakoś świeżo, może 2-3 dni po. 😅
Cała szyjka mnie bolała tak kłująco w trakcie. 😖 Paskudne.
Potem minęło, ale jakoś to do seksu nie zachęcało wcale. 😄

reklama
Do góry