reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

To dzięki tym skarpetkom? 😀
Kurde, może coś w tym jest 😅😅😅
No ale wracając, nie wiem czy kurcze nie zrobić przerwy na wakacje. Niby bardzo chce ale z. Drugiej... W sensie wrócić do zabawy, bez spiny, testów... Będzie to będzie, nie to nie... Najwyzej od września wrócić do owulakow. Dopiero chwile walczymy z owulakami itp. ale widzę, że mnie to wyczerpuje, boje się wypić lampkę wina na uroczystości, zastanawiam czy ta kawa mi (nam) nie zaszkodzi... Eee... To miała być radość, a wychodzi sam stres...
Ojej, nie katuj się tak, nie ma ciąży to i lampka wina to nie przestępstwo, ja żyje tak jak przed staraniami, jedynie co się zmieniło, to łykam witamin więcej i tyle.

reklama
U mnie dziś 4dc a owulak wygląda tak.
Dzisiaj dotrą do mnie te z easyhome to sobie porównam bo tym jednak trochę nie ufam.

Załączniki

• IMG_8315.jpeg
    IMG_8315.jpeg
    64 KB · Wyświetleń: 60
U mnie ten pik był wczoraj wieczorem...aż sama ciekawa jestem co to będzie, ale znowu się nie nastawiam 😟 zostaję na testowanie tego 20, jak dziś owu to będzie 11dpo, coś już powinno być...

Dziewczyny, niestety wczorajszy okazał się chujocieniem, ale jeszcze nie daje tego cyklu na stracony, czekam co będzie w następnych dniach.
Mąż właśnie wyjechał do pracy w delegację i popsikał się perfumami przed wyjazdem mnie w momencie zmdliło, do tego stopnia że musiałam otworzyć okno w pokoju żeby wywietrzyć…

Ogólnie przy PMS mdlenie i wymioty też mogą być. To wszystko dzięki temu co cuduje progesteron.
Nie chce być psujem zabawy, ale ogólnie zaklada się, że dopóki test jest negatywny to nie podciągamy tego pod objawy ciąży.
A to dlatego, że jeśli te objawy już by były to test by to wykazał.

reklama
Do góry