niecierpliwamatka
Zaangażowana w BB
A nawet nie wiedziałam , okej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nawet nie wiedziałam , okej![]()
Ja 4× chlopa i 3× babę, to dopiero istne combo![]()
No to jak Ty masz takie podejście z tą lampką wina to Ty ześwirujesz kobieto. Może faktycznie lepiej sobie na razie odpuścić ?No ale wracając, nie wiem czy kurcze nie zrobić przerwy na wakacje. Niby bardzo chce ale z. Drugiej... W sensie wrócić do zabawy, bez spiny, testów... Będzie to będzie, nie to nie... Najwyzej od września wrócić do owulakow. Dopiero chwile walczymy z owulakami itp. ale widzę, że mnie to wyczerpuje, boje się wypić lampkę wina na uroczystości, zastanawiam czy ta kawa mi (nam) nie zaszkodzi... Eee... To miała być radość, a wychodzi sam stres...
Kurcze to już chyba z 6 na stanie miałabymTo dzięki tym skarpetkom?![]()
Kurcze to już chyba z 6 na stanie miałabym![]()
O kurrrrr bank robiłaśTak właśnie czytam i myślę, jaki kurier w tym palce maczał![]()
A ktory to dzien po owulacji?Dziewczyny, niestety wczorajszy okazał się chujocieniem, ale jeszcze nie daje tego cyklu na stracony, czekam co będzie w następnych dniach.
Mąż właśnie wyjechał do pracy w delegację i popsikał się perfumami przed wyjazdem mnie w momencie zmdliło, do tego stopnia że musiałam otworzyć okno w pokoju żeby wywietrzyć…