Nicky95
Fanka BB :)
Jest kreska bez wątpliwościRęce mi się trzęsą, nie był z porannego moczu. Szlam do pracy i uznałam że kupię test, sikałam w pracy... czy wy to widzicie, różowa druga, nie cień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest kreska bez wątpliwościRęce mi się trzęsą, nie był z porannego moczu. Szlam do pracy i uznałam że kupię test, sikałam w pracy... czy wy to widzicie, różowa druga, nie cień
Robisz dzisiaj betę ?Ja piłam piwo i płakałam że się nie udało, ten test dzisiaj zrobiłam tylko dla formalności... już chciałam się zapisywać do ginekologa że dlaczego mnie ciągle brzuch boli od owulacji. Znowu się za bardzo spieszyłam, robiłam testy 8dpo i ten cień z pinka a innej firmy biel. Wg apki jutro powiuonien być okres ale owu miałam przesunięte o 2 dni. Teoretycznie dzisiaj 12 dpo
Ja się będę upierała, że pinki nie kłamią!Ja piłam piwo i płakałam że się nie udało, ten test dzisiaj zrobiłam tylko dla formalności... już chciałam się zapisywać do ginekologa że dlaczego mnie ciągle brzuch boli od owulacji. Znowu się za bardzo spieszyłam, robiłam testy 8dpo i ten cień z pinka a innej firmy biel. Wg apki jutro powiuonien być okres ale owu miałam przesunięte o 2 dni. Teoretycznie dzisiaj 12 dpo
Czekamy na wynik betyDziewczyny...
Gdzie, gdzie?Ja to się normalnie ze śmiechu pokładam już z tego jednego wątku, co tam awantura obecnie się rozkręca.Śpicie w najlepsze, a tu takie akcje was omijają.
![]()
Wątek jest już zamknięty ale jest kilka cytatów to jest łatwo ogarnąć o co chodziGdzie, gdzie?
Już znalazłam, no cóż mogę napisać, dziwi mnie, że chce się dziewczynom udzielać w takim wątku i się biczować na słówka.Wątek jest już zamknięty ale jest kilka cytatów to jest łatwo ogarnąć o co chodzi
![]()
Jak dla mnie to jest serio niezdrowe,to co się tam działoJuż znalazłam, no cóż mogę napisać, dziwi mnie, że chce się dziewczynom udzielać w takim wątku i się biczować na słówka.
Szkoda energii