kami1094
Fanka BB :)
ahahahahaha jebnę zaraz xDA bo Ty o wargach sromowych mówiszA ja myślałam, że ustach normalnych, o jeny.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ahahahahaha jebnę zaraz xDA bo Ty o wargach sromowych mówiszA ja myślałam, że ustach normalnych, o jeny.
![]()
Najpewniej tak oja zła,niedobra.Od Twojego jadu pypeć Ci wyrósł haha
Będzie dobrze!Podziałane przed chwilą, mąż wyjeżdża za 2h do piątku nocy także pozostaje mi się modlić, żeby owu była za max 2 dni, albo w sobotę wieczorem/niedzielę to wtedy zdążymy jeszcze podziałać. Mam parcie żeby już zajść bo we wrześniu kończy mi się wychowawczy i albo wracam do pracy (obozu pracy) albo zostaje bezrobotna. Trochę za późno podjęliśmy decyzję o 2 dziecku skoro o 1 też trochę się staraliśmy..
Super, chciałabym takCo mam Ci powiedzieć ?
Przekichane na maxa !![]()
A co jak to moderator tylko znudziło się bycie dobrą? Taki dr jekyl Hyde. A tak o sobie trochę powkurwiam staraczkiTeż mam takie wrażenie,że to osoba,która jest często na forum i różne wątki przegląda. Tu się czasami klimat jak na forum Wanda przez to robi![]()
O kuzwa… To po czym to poznajecie? Styl wypowiedzi?Ona tu lajkuje. Nawet się raz wypowiadała.![]()
Moja babcia 4 synow. Malomowna kobita. Ciekawe czemuCo mam Ci powiedzieć ?
Przekichane na maxa !![]()
Nie no ja to za dużo gadam. Jak już leżę w łóżku to też coś mi się przypomni i muszę no muszę powiedziećMoja babcia 4 synow. Malomowna kobita. Ciekawe czemu![]()
Oo to ja znam duzo nieszczesliwych mezczyznNajpewniej tak oja zła,niedobra.
Zgłasza moje posty
Wiecie jaka jest najgorsza kara dla faceta?
Mieć głupią babe.
A to mi czesto sie przypomni cos na temat, o ktorym wczesniej rozmawialismy. To slysze tylko takie senne „A ty jeszcze o tym…”Nie no ja to za dużo gadam. Jak już leżę w łóżku to też coś mi się przypomni i muszę no muszę powiedzieć![]()