reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Niska beta hcg 5+2

Aż tak? Z dużej dawki schodziłaś? Ja biorę 150, a przez te tabletki 37,5 myślę, że można zrobić to płynnie i bez większej szkody... Chociaż mam wrażenie, że jestem w takim stanie po 3,5 roku starań, że zniosę wszystko, byle to dziecko się urodziło żywe i w terminie. Nawet tak sobie pomyślałam w pewnej chwili, że gdyby ktoś postawił mnie przed wyborem ratowania siebie kosztem tej ciąży... To nie dam jej usunąć tak długo, jak długo będzie żywa
Serio wolisz ryzykować życie dla ciąży, ktora ma średnie szanse powodzenia?

Daleko masz do Krakowa? Tu prof. Huras ogarnia cięzkie przypadki.

reklama
Wyszłam od lekarza ze skierowaniem do szpitala, wg niego ciąża raczej obumarła. Zarodka jak nie było tak nie ma. Pojechałam do szpitala, żeby sprawdzili na lepszym sprzęcie. Odmówili mi badania, jeśli nie dam się przyjąć tu i teraz...

Wyszłam od lekarza ze skierowaniem do szpitala, wg niego ciąża raczej obumarła. Zarodka jak nie było tak nie ma. Pojechałam do szpitala, żeby sprawdzili na lepszym sprzęcie. Odmówili mi badania, jeśli nie dam się przyjąć tu i teraz...
Ile dokładnie jesteś teraz?
Doczytałam
.
Przykro mi że Cię znowu to spotyka.
Zarodek dawno powinnien być. Też miałam nadzieję że będzie.
Przechodzisz to któryś raz .Więc cholernie mi przykro.

No a czemu nie możesz się przyjąć? Przyjęcie nie oznacza od razu indukcji poronienia. Na każde działanie i tak musisz wyrazić zgodę. Możesz sie przyjąć, zbadać i wypisac na żądanie.

reklama
Do góry