reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@lady_in_blue jak po wizycie w zeszłym tygodniu? Jaki plan na transfer?
Dzięki, że o mnie pamiętasz 😘.
Żeby mieć transfer to najpierw trzeba mieć co transferować 🙃...

Pobrali nam badania z krwi, mieliśmy wczoraj konsultację immunologiczną i dostaliśmy wytyczne do potencjalnych transferów. Za dwa tygodnie mamy konsultację genetyczną, na wypadek gdybyśmy mieli badać zarodki. 15 lipca mam wizytę na pobranie wymazów przed procedurą ale chyba zostanie przesunięta wcześniej, żeby te wymazy zdążyły się przebadać.

I jak nic się nie wydarzy to w drugiej połowie lipca jak dostanę miesiączki jedziemy z drugą procedurą.

Zobaczymy co będzie, raz się udało może drugi raz los będzie dla nas łaskawy. 🥹

Dzięki, że o mnie pamiętasz 😘.
Żeby mieć transfer to najpierw trzeba mieć co transferować 🙃...

Pobrali nam badania z krwi, mieliśmy wczoraj konsultację immunologiczną i dostaliśmy wytyczne do potencjalnych transferów. Za dwa tygodnie mamy konsultację genetyczną, na wypadek gdybyśmy mieli badać zarodki. 15 lipca mam wizytę na pobranie wymazów przed procedurą ale chyba zostanie przesunięta wcześniej, żeby te wymazy zdążyły się przebadać.

I jak nic się nie wydarzy to w drugiej połowie lipca jak dostanę miesiączki jedziemy z drugą procedurą.

Zobaczymy co będzie, raz się udało może drugi raz los będzie dla nas łaskawy. 🥹
Aaa widzisz dobrze pamiętałam o wizycie, ale ubzdurałam sobie że macie jeszcze zarodki 🤣 pardon!

Brzmi jak bardzo dobry plan! ❤️ I też bym chyba próbowała zrobić wcześniej wymazy jeśli się da. Lepiej mieć zapas czasu niż się stresować jakby jakaś obsuwa była z wynikami. A kiedy będziecie podejmować decyzje co do badania zarodków? :)

@Pierwsze 🥰 a Ty jak tam? Dzisiaj przypadkiem nie jesteś 5dpt? Kiedy test? Kiedy beta? 🤞🤞🤞
Dzięki że pamiętasz ❤️
Wszystko okej 😉 tak tak dziś 5dpt. Jutro zamierzam coś siknąć także zobaczymy .
Jak sie nie mylę to jutro powinno coś już być widać jakby coś było.?.
Trochę się stresuje bo ostatnii zarodek i tak pragnę tego widoku żebym wkoncu i ja się doczekała. ❤️

reklama
@Motylkowa! @anyżowa, Wy to macie chyba jakieś kajeciki do zapisywania tych wszystkich terminów 😂
Shark Tank Writing GIF

Do góry