reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

a ile zazwyczaj trwają Twoje cykle? Bo ja z miesiączki jestem 6+0, ale moje cykle trwają zwykle 35-39 dni. Więc owulację miewam zazwyczaj 20-21-22 dc. I szacuje, że jestem jakieś 5+0
w poprzedniej ciąży też miałam tydzień różnicy między OM, a USG

reklama
Ale jakoś nie wiem czy mam nadzieję że coś pojawi…
Mam tą nadzieję za Ciebie, wierzę, że będzie dobrze. ;) Głowa do góry, jeśli trzeba będzie - na zamartwianie się jeszcze będzie czas.

Ja z kolei wczoraj otrzymałam wynik cytologii, w której znalezione zostały zmiany przedrakowe (CIN III), więc czeka mnie sporo dodatkowych "atrakcji" w trakcie ciąży.. Jeśli któraś z Was miała taką sytuację, będę wdzięczna za podzielenie się przebiegiem. Plusem jest to, że zmusiło mnie to do wizyty dziś u ginekologa - w macicy jest pęcherzyk a w pęcherzyku coś, co wygląda jak "cień" zarodka (5+5). Kolejna wizyta 1.07, w międzyczasie kolposkopia

a ile zazwyczaj trwają Twoje cykle? Bo ja z miesiączki jestem 6+0, ale moje cykle trwają zwykle 35-39 dni. Więc owulację miewam zazwyczaj 20-21-22 dc. I szacuje, że jestem jakieś 5+0
no właśnie u mnie dość krótko 25-28 dni.. z tym że jestem pewna że owulacja była około 14 maja, test 22 maja kiedy mogłam mieć już miesiaczke był negatywny a 3 dni później pozytywny (ale to był taki cień ze długo się wpatrywałam).

Znalazłam mój wpis z poprzedniej ciąży gdzie w 5+3 był sam pęcherzyk bez ciałka żółtego. Może jest nadzieja że jakbym poszła na usg jutro albo za kilka dni to byłby już zarodek. Pęcherzyk 13 mm więc niby jest jakaś nadzieja ale tak na krawędzi . Chat gpt mnie tu podbudowuje 😅

Załączniki

• IMG_1821.jpeg
    IMG_1821.jpeg
    46,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1822.jpeg
    IMG_1822.jpeg
    76,9 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_1824.jpeg
    IMG_1824.jpeg
    70,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry