niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Przynajmniej mamy zagwozdke. Nagle ożywienie na forum
hahaha... Będzie to nasza nisza do badań naukowych...
ktoś musi robić za grupe kontrolna;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na siuśkiJa pierdzielepowtórzę (w końcu mam 20 testów
) ale to niemożliwe.. tylko muszę poczekać na siku
![]()
Kurde, przepraszam dziewczyny że ponownie udzielam się na kreskach bez zapisania, ale moje pierwsze pozytywy w kwietniu wyglądały tak. A te testy zawsze były białe bez niczego.Tchnęło mnie, żeby przy okazji testów owu zrobić ciążowy zobaczyć czy nie ma chujocieni![]()
Ja pierdzielepowtórzę (w końcu mam 20 testów
) ale to niemożliwe.. tylko muszę poczekać na siku
![]()
Sama jestem ciekawa chociaż to niemożliwePrzynajmniej mamy zagwozdke. Nagle ożywienie na forumhahaha... Będzie to nasza nisza do badań naukowych...
ktoś musi robić za grupe kontrolna;p
Tak robiłam betę 9dpo przy okazji innych badań i byla <0,2 no i później robiłam testy codziennie doA w tamtym cyklu jak miałaś cienie na Pinkach to robiłaś betę?
Dałaś nam zagadkę.Tak robiłam betę 9dpo przy okazji innych badań i byla <0,2 no i później robiłam testy codziennie doto nie były pozytywne, te cienie tylko, ale to musiałam się przyjrzeć i rozebrać test