Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję chujociąży z tego chujocieniaTchnęło mnie, żeby przy okazji testów owu zrobić ciążowy zobaczyć czy nie ma chujocieni![]()
No ja bym nie powiedziala ze to chujocieńTchnęło mnie, żeby przy okazji testów owu zrobić ciążowy zobaczyć czy nie ma chujocieni![]()
Tchnęło mnie, żeby przy okazji testów owu zrobić ciążowy zobaczyć czy nie ma chujocieni![]()
Magiczne testy, są laski co kupują pozytywne testy przez neta żeby faceta zatrzymać przy sobie, oddam imGratuluję chujociąży z tego chujocienia![]()
tak myślałam, ale ja nie namalowałam tej kreski. Oby to był tylko jeden fałszywyAle to dobre testy. Tam nie ma chujocieni.![]()
tak myślałam, ale ja nie namalowałam tej kreski. Oby to był tylko jeden fałszywy
Bo nie jestem w ciąży, mam 11dc. Właśnie w poprzednim cyklu nawet na pinku miałam duszka i dlatego zamówiłam teraz te bo widziałam, że są ostatnio dość popularneAle czemu uważasz, że on Cię robi w uja?
Ja używałam ich w tamtym cyklu i serio, w porównaniu z Pinkami duszków nie było.
tak myślałam, ale ja nie namalowałam tej kreski. Oby to był tylko jeden fałszywy