reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dałaś nam zagadkę.
Może biochem w poprzednim cyklu
Ale ten test to jest kurła pozytywny
Tylko beta przy tym biochemie miała tylko 100.. a serio 🐒 była teraz intensywna. Wydaje mi się, że mimo wszystko jakaś tam wada fabryczna jest na 100000 testów i akurat na ten trafiłam 😂

reklama
Nie chcę wyjść na ślepą (mam wadę wzroku jak coś!) ale dla mnie kreska na tym drugim teście jest szara więc może to po prostu testowa?
Niemniej tak jak piszą Dziewczyny nie zaszkodzi powtórzyć tak na wszelki wypadek jeśli myślisz, że coś może być na rzeczy 🥹
Kurde jak dodaje zdjęcie tutaj to trochę przekłamuje kolor bo w galerii jak mam jest trochę różowa. Ogólnie to byłam przekonana, że to jakaś testowa, ale laski mi teraz namieszały w głowie na maxa 😂 Tez mam wadę, jaką masz?

Załączniki

• IMG_8944.jpeg
    IMG_8944.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 113
Kurde jak dodaje zdjęcie tutaj to trochę przekłamuje kolor bo w galerii jak mam jest trochę różowa. Ogólnie to byłam przekonana, że to jakaś testowa, ale laski mi teraz namieszały w głowie na maxa 😂 Tez mam wadę, jaką masz?

Te testy nie mają widocznej testowej!
Nawet po zrobieniu. Serio.

Przecież to normalna różowa kreska przebijająca. Ty chyba serio wadę masz. 🤣

O, teraz nawet z wada wzroku widzę róż 🤣🤣
Chyba bym betkę pierdolnęła 🫢

reklama
Do góry