Oj matka natura już nie takie rzeczy widziałaJa 11dc więc też nie ma szans no kurde zlitujcie się![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj matka natura już nie takie rzeczy widziałaJa 11dc więc też nie ma szans no kurde zlitujcie się![]()
To sikaj jeszcze raz, zmuś się! Sikaj-sikaj-sikaj!!!! I fala... Sikaj, sikaj, sikaj... Kolejna fala, rączki do góry...: sikaj-sikajTeraz to ja nie zasnę nawetto nie jest możliwe po prostu bo jak. Do tego wspomagam się duphastonem bo nigdy nie miałam więcej jak 11 progesteronu po owulacji i to tylko kilka razy przez 4lata jak go badam. Przy biochemie w kwietniu miałam 6. Ewenement
![]()
Gdzie to w mojej spokojnej wsi takie rzeczy by się wydarzyły, takie to tylko w telewizji i necieOj matka natura już nie takie rzeczy widziała![]()
Oj matka natura już nie takie rzeczy widziała![]()
Na kreskach wszystko jest możliweGdzie to w mojej spokojnej wsi takie rzeczy by się wydarzyły, takie to tylko w telewizji i necie![]()