asiaelakasia
Aktywna w BB
Ja bym pojechała dla pewnościJa się zastanawiam czy jechać na betę czy nie. Ale chyba pojadę, może wynik calkowicie mnie przygotuje na najgorsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym pojechała dla pewnościJa się zastanawiam czy jechać na betę czy nie. Ale chyba pojadę, może wynik calkowicie mnie przygotuje na najgorsze.
No tak rozumiem ale najpierw to wogole muszę potwierdzić CP ,a lekarza mam dopiero na 17 czerwca. Warto chyba też zobaczyć na USG czy cokolwiek widać . Są różne przypadki też poza CP.Szczerze? Jestem po ciąży pozamacicznej i większość lekarzy prywatnie słabo ogarnia ten temat.
CP nie da się magicznie pozbyć w prywatnym gabinecie, a znam przypadki gdzie lekarz jeszcze zaszkodził.
Więc zdecydowanie podziwiam bo ja już dawno byłabym na IP
Ja też nie mam objawów. Ale to nie jest wyznacznikiem. :* zrobiłam przyrost zobaczymy późnym popołudniemJa się dzisiaj obudziłam i jakoś nie czuję objawów.. mój entuzjazm ze jakiś kropek się pojawił spada![]()
Wypisze co potrzebaKurcze właśnie miałam wczoraj to zrobić ale było zamieszanie niezłe w labolatorium i zapomniałam , mam umówione USG na dzisiaj na 15:30 prywatnie , więc pewnie już będzie wiadomo , druga sprawa o ktorej zapomniałam wspomnieć to że ja mam grupę krwii B- a partner B+ , jak będę potrzebowała jakichś leków to lekarz na prywatnym mi wypisze ? Bo nie wiem jak to wygląda
o, to jest bardzo dobre pytanie, tez jestem ciekawaA jeśli to wczesna pozamaciczna to jest możliwość żeby obeszło się bez zabiegu ? Np lekami
A jeśli to wczesna pozamaciczna to jest możliwość żeby obeszło się bez zabiegu ? Np lekami
Tak. Podaje się wtedy metotreksato, to jest bardzo dobre pytanie, tez jestem ciekawa
a da sie to ogarnac w domu czy zawsze konczy sie szpitalem?Tak. Podaje się wtedy metotreksat
Oj nieee, podają to tylko w szpitalu i kontrolują betę, bo przy meto beta często rośnie jeszcze przez jakiś czas, a dopiero później spadaa da sie to ogarnac w domu czy zawsze konczy sie szpitalem?