reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Madzienka jak masz po prawej stronie ten znaczek "odpowiedz" no normalnie wchodze w to i potem zjeżdzam niżej tam jest cos takiego"zarzadzaj załacznikami" i tam mozesz spokojnie załaczyc zdjateczka z kompa po dwa....a potem znowu dwa jak masz wiecej i tak cały czas,zamykasz to okienko..na koniec zatwierdz odpowiedz i wszystko:}

reklama
te rożki wszystkie takie śliczne, ze nie mogliśmy sie zdecydowac jaki wzór, ale w końcu chłopaki podjęli decyzję i mam nadzieję że będziemy zadowoleni.
Kana, wózki będziemy chyba miały takie same.
Oglądałam wczoraj tego atlantica w sklepie i takiego kupimy, tyle że na allegro bo jest sporo taniej w sklepie kosztuje 1060 zł, a na allegro 890 zł.

Bliźniaki super zakupy.
Ja po dzisiejszych zakupach stwierdziłam, że wszystkie słodkie ciuszki dla dziewczynek widzę i jakoś tak mi sie przykro zrobiło, że nie mogę kupić takich słodkich małych sukieneczek...

Jak znajde chwilkę to zrobie fotki tych ciuszków które udało mi sie dorwać:-)

ANIA tą są wózki typu Kaps3, Nestor itd....są dosyć ciężkie ale nie zawsze to stanowi dla użytkownika problem...To są wózki których produkcja leci na ilość a nie na jakość....co nie oznacza że każdy wózek musi być wadliwy bo przecież w każdym wózku(nawet drogim) może być jakaś ukryta wada...Niestety w tego typu wózkach reklamacje u Nas są nagminne(pękające stelaże,zębatki w hamulcach,pękające oparcia w spacerówkach,wypadanie kół...) Ale oczywiście nie jest powiedziane że w każdym tak się zdarza....Jeśli zdecydujecie się na ten wózek to proponuje wziąć koła na szprychach ponieważ te "wyglądające" jak chromowane są z plastiku i jest bardzo duże prawdopodobieństwo,że popękają:):-)

reklama
Do góry