Patii26
Fanka BB :)
Jeee, piękne wyniki !Uwaga, są wyniki!
Beta 22.7
Próg 17.12![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeee, piękne wyniki !Uwaga, są wyniki!
Beta 22.7
Próg 17.12![]()
A czemu Ty Kochana byłaś tak późno zapisana na testowanie?Tak jest!
Wtorek rano na przyrost biegiem.
Szczerze to chyba najdziwniejsze jak dla mnie to było, że od tego 5dpo miałam wszelkie miesiączkowe zagrywki, taki ból brzucha jak bezpośrednio na okres no i spuchnięcie mocne i palący ból arbuzów - gdzie ten okres to miał być 21 czerwca dopiero.@loumarie zdradz nam teraz, czy masz jakieś wczesne objawy? Coś zaobserwowałaś?
A bo moje małpy są już na tyle głupie, że 21 dopiero wypadał mi termin @.A czemu Ty Kochana byłaś tak późno zapisana na testowanie?I na kiedy termin z om?
![]()
Super ! Gratuluję Ci z całego sercaUwaga, są wyniki!
Beta 22.7
Próg 17.12![]()
Oj tak, u mnie też była ta głowa w kwietniu, bardzo dziwny inny ból a wyłapałam 12dpo. Trzymamy kciuki teraz kochanaSzczerze to chyba najdziwniejsze jak dla mnie to było, że od tego 5dpo miałam wszelkie miesiączkowe zagrywki, taki ból brzucha jak bezpośrednio na okres no i spuchnięcie mocne i palący ból arbuzów - gdzie ten okres to miał być 21 czerwca dopiero.
Też dokładnie 5dpo miałam coś takiego, że bardzo piekły mnie oczy tak jak na gorączkę (ale jej nie było) i mój mąż przez 2 dni wył na mnie, że nie da się ze mną spać bo grzeję jak piec i serio, miałam tak okropnie gorące ciało, że się śmiałam, że jakby Szatana w dupę dotknął to tak jakby mnie dotknąć.
Teraz to w sumie to co bym zakwalifikowała to to, że dziwnie boli mnie głowa tak trochę jakbym za dużo na słońcu siedziała i kręci mi się mocno w głowie jakbym z 2-3 kieliszki wina dziabnęła.![]()
Tak, w zasadzie on nie jest jakiś nie do wytrzymania, ale tak jak mówisz, jest dziwny - no jak dla mnie taki ból jakby posiedziało się na dworze bez kapelutka.Oj tak, u mnie też była ta głowa w kwietniu, bardzo dziwny inny ból a wyłapałam 12dpo. Trzymamy kciuki teraz kochana![]()
Ja właśnie wczoraj 5dpo to miałam zawroty głowy i podbrzusze jak na okres....Z tym że ja nie wiem dlaczego, ale jestem pewna na 90% że nic z tego u mnie..Szczerze to chyba najdziwniejsze jak dla mnie to było, że od tego 5dpo miałam wszelkie miesiączkowe zagrywki, taki ból brzucha jak bezpośrednio na okres no i spuchnięcie mocne i palący ból arbuzów - gdzie ten okres to miał być 21 czerwca dopiero.
Też dokładnie 5dpo miałam coś takiego, że bardzo piekły mnie oczy tak jak na gorączkę (ale jej nie było) i mój mąż przez 2 dni wył na mnie, że nie da się ze mną spać bo grzeję jak piec i serio, miałam tak okropnie gorące ciało, że się śmiałam, że jakby Szatana w dupę dotknął to tak jakby mnie dotknąć.
Teraz to w sumie to co bym zakwalifikowała to to, że dziwnie boli mnie głowa tak trochę jakbym za dużo na słońcu siedziała i kręci mi się mocno w głowie jakbym z 2-3 kieliszki wina dziabnęła.![]()
No ja też tak myślałam, bo tyle czasu nic nie było. Prędzej obstawiałam, że to serio okres na prędce przyspiesza.Ja właśnie wczoraj 5dpo to miałam zawroty głowy i podbrzusze jak na okres....Z tym że ja nie wiem dlaczego, ale jestem pewna na 90% że nic z tego u mnie..
A przypomnij jak długo się staraliście?No ja też tak myślałam, bo tyle czasu nic nie było. Prędzej obstawiałam, że to serio okres na prędce przyspiesza.![]()