reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
@loumarie zdradz nam teraz, czy masz jakieś wczesne objawy? Coś zaobserwowałaś?
Szczerze to chyba najdziwniejsze jak dla mnie to było, że od tego 5dpo miałam wszelkie miesiączkowe zagrywki, taki ból brzucha jak bezpośrednio na okres no i spuchnięcie mocne i palący ból arbuzów - gdzie ten okres to miał być 21 czerwca dopiero.
Też dokładnie 5dpo miałam coś takiego, że bardzo piekły mnie oczy tak jak na gorączkę (ale jej nie było) i mój mąż przez 2 dni wył na mnie, że nie da się ze mną spać bo grzeję jak piec i serio, miałam tak okropnie gorące ciało, że się śmiałam, że jakby Szatana w dupę dotknął to tak jakby mnie dotknąć. :D

Teraz to w sumie to co bym zakwalifikowała to to, że dziwnie boli mnie głowa tak trochę jakbym za dużo na słońcu siedziała i kręci mi się mocno w głowie jakbym z 2-3 kieliszki wina dziabnęła. o_O

A czemu Ty Kochana byłaś tak późno zapisana na testowanie? 😀🌺 I na kiedy termin z om? 🤗
A bo moje małpy są już na tyle głupie, że 21 dopiero wypadał mi termin @. :p I dzień testowania miałam na dzień @.
Z OM to 27 luty - tak jak się śmiałam, że 27 nie może być dwa razy w rodzinie bo nikt nie zapamięta. :D

Szczerze to chyba najdziwniejsze jak dla mnie to było, że od tego 5dpo miałam wszelkie miesiączkowe zagrywki, taki ból brzucha jak bezpośrednio na okres no i spuchnięcie mocne i palący ból arbuzów - gdzie ten okres to miał być 21 czerwca dopiero.
Też dokładnie 5dpo miałam coś takiego, że bardzo piekły mnie oczy tak jak na gorączkę (ale jej nie było) i mój mąż przez 2 dni wył na mnie, że nie da się ze mną spać bo grzeję jak piec i serio, miałam tak okropnie gorące ciało, że się śmiałam, że jakby Szatana w dupę dotknął to tak jakby mnie dotknąć. :D

Teraz to w sumie to co bym zakwalifikowała to to, że dziwnie boli mnie głowa tak trochę jakbym za dużo na słońcu siedziała i kręci mi się mocno w głowie jakbym z 2-3 kieliszki wina dziabnęła. o_O
Oj tak, u mnie też była ta głowa w kwietniu, bardzo dziwny inny ból a wyłapałam 12dpo. Trzymamy kciuki teraz kochana🤞

Oj tak, u mnie też była ta głowa w kwietniu, bardzo dziwny inny ból a wyłapałam 12dpo. Trzymamy kciuki teraz kochana🤞
Tak, w zasadzie on nie jest jakiś nie do wytrzymania, ale tak jak mówisz, jest dziwny - no jak dla mnie taki ból jakby posiedziało się na dworze bez kapelutka. :D

Ja właśnie wczoraj 5dpo to miałam zawroty głowy i podbrzusze jak na okres....Z tym że ja nie wiem dlaczego, ale jestem pewna na 90% że nic z tego u mnie..

reklama
Do góry