reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Jest psychiatrą, nie chce mieć dzieci ;)
A no tak. To po co sie wypowiada. 😅
Nick Young Wtf GIF

Ja go nie używam ze względu na nawilżenie tylko na pomoc plemnikom dostać się do środka. Bo ten żel emituje kobiecy śluz płodny. Więc raczej każda wytrzyma seks w trakcie około owulacyjnym z tym żelem, a poza płodnymi można się seksić bez niego 😁
No pewnie że wytrzymać się da 😁 no to może się jeszcze dzisiaj do niego zmuszę 😂 o ile kontuzja mego lubego nie zniszczy planów 🫣

Spoko.
Pracowałam z dziewczyną, która z porodu przyjaciółki zrobiła sobie temat do kawy w robocie. 🤡 I się otwarcie z niej nabijała.
Kiedyś też taką miałam w robocie. Nabijała się z krzyków z bólu tamtej rodzącej koleżanki. Oczywiście kobieta w wieku 40+ bez dzieci i nie planująca ich. Zapytałam grzecznie czy w ogóle wie o jakim bólu mowa i jak może się śmiać z czegoś czego nigdy nie doświadczy. Zamknęła się i obraziła 😂

reklama
Kiedyś też taką miałam w robocie. Nabijała się z krzyków z bólu tamtej rodzącej koleżanki. Oczywiście kobieta w wieku 40+ bez dzieci i nie planująca ich. Zapytałam grzecznie czy w ogóle wie o jakim bólu mowa i jak może się śmiać z czegoś czego nigdy nie doświadczy. Zamknęła się i obraziła 😂

Tu był przypadek bardzo podobny. 🤡

Do góry