reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Dziwi mnie jedynie że beta rośnie tak od początku , tydzień temu było puste jajeczko a jednak pojawił się zarodek i wszystko . Zastanawiałam się czy nie powinnam dostać luteiny np

Witam się i składam gratulacje 🍀u mnie ostatnia miesiączka 13.05, owulację miałam 03.06. Od czwartku 12.06 zrobiłam trzy testy - wszystkie pozytywne. Jutro idę zbadać betę. Wizytę u ginekologa mam 23.06. To trzecie podejście (raz biochemiczna, później utrata w 7tc), dlatego jest stres ale mocno wierzę, że tym razem się uda. Ostatnio beta rosła na początku pięknie, a chwile później się zatrzymała, a progesteron spadł. Dodatkowo miałam badania i wyszła mutacja MTHFR, a PAI1 hetero. Dostałam zalecenie, żeby brać Acard. Dodatkowo, jak napisałam swojej gin o pozytywnym teście kazała od razu brać duphaston. Trochę mnie to zaskoczyło bo nie badałam peogesteronu. Wasze historie dodają nadziei ❤️

Dawaj znać po wizycie . Ja mam w piątek wizytę i jestem cała w strachu. Jak liczysz wiek ciąży? Wg transferu czy miesiączki?
wg transferu vs om mam jeden dzień obsuwy. Dziś wizyta u mojego lekarza w mieście a 27.06 w klinice:) BOJĘ SIĘ ….😦 siedzę w poczekalni…..
ja tam pije normalnie jedną kawę dziennie ☺️
ja też, można do 300 g dziennie:)

Dawaj znać po wizycie . Ja mam w piątek wizytę i jestem cała w strachu. Jak liczysz wiek ciąży? Wg transferu czy miesiączki?
jestem po. Jest zarodeczek😍😍😍 obecna akcja 🩷, ale jeszcze nie słyszałam. W klinice za tydzień już będzie słychać. 2,5 roku starań… przeorały, ale się udało! 🥹🥹🥹🥹 dziewczyny myślę że już mogę do Was dołączyć:) termin wychodzi mi na 9 Luty 🩷
Mam syna 6,5 letniego na stanie z ciąży naturalnej:) zastanawiam się jak mu powiedzieć, on bardzo chce :)

jestem po. Jest zarodeczek😍😍😍 obecna akcja 🩷, ale jeszcze nie słyszałam. W klinice za tydzień już będzie słychać. 2,5 roku starań… przeorały, ale się udało! 🥹🥹🥹🥹 dziewczyny myślę że już mogę do Was dołączyć:) termin wychodzi mi na 9 Luty 🩷
Mam syna 6,5 letniego na stanie z ciąży naturalnej:) zastanawiam się jak mu powiedzieć, on bardzo chce :)
cudowne wiesci ❤️

reklama
Aaaa cudownie ❤️ czyli jest szansa że i ja w piątek zobaczę🤞🏻

Do góry