Paulina9303
Fanka BB :)
Odrzuca mnie, ale dziś zrobiłam sobie z lodem cappuccino i jakoś poszło na zimnoja tam pije normalnie jedną kawę dziennie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odrzuca mnie, ale dziś zrobiłam sobie z lodem cappuccino i jakoś poszło na zimnoja tam pije normalnie jedną kawę dziennie![]()
Zazdroszczę. W pierwszej ciąży tez normalnie piłam, nie wiem o co tutaj chodzi, mam wrażenie że gorzej przechodzę te pierwsze tygodnieja tam pije normalnie jedną kawę dziennie![]()
wg transferu vs om mam jeden dzień obsuwy. Dziś wizyta u mojego lekarza w mieście a 27.06 w kliniceDawaj znać po wizycie . Ja mam w piątek wizytę i jestem cała w strachu. Jak liczysz wiek ciąży? Wg transferu czy miesiączki?
ja też, można do 300 g dziennieja tam pije normalnie jedną kawę dziennie![]()
Dziękuję to bardzo miłe
jestem po. Jest zarodeczekDawaj znać po wizycie . Ja mam w piątek wizytę i jestem cała w strachu. Jak liczysz wiek ciąży? Wg transferu czy miesiączki?
cudowne wiescijestem po. Jest zarodeczekobecna akcja
, ale jeszcze nie słyszałam. W klinice za tydzień już będzie słychać. 2,5 roku starań… przeorały, ale się udało!
dziewczyny myślę że już mogę do Was dołączyć
termin wychodzi mi na 9 Luty
Mam syna 6,5 letniego na stanie z ciąży naturalnejzastanawiam się jak mu powiedzieć, on bardzo chce
![]()
Aaaa cudowniejestem po. Jest zarodeczekobecna akcja
, ale jeszcze nie słyszałam. W klinice za tydzień już będzie słychać. 2,5 roku starań… przeorały, ale się udało!
dziewczyny myślę że już mogę do Was dołączyć
termin wychodzi mi na 9 Luty
Mam syna 6,5 letniego na stanie z ciąży naturalnejzastanawiam się jak mu powiedzieć, on bardzo chce
![]()