reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Hej 🤗

Właśnie nadrabiam spacer za wczoraj 😀
Kawusią Wam zarzucę jak będę w domu 🤣

Ja nie miałam. A konsultowałaś to ze specjalistą? 🫂

Musi być! Komisja kreskowa podda ocenie 😀

A jak to się u ciebie skończyło ?
Mi coś po porodzie 3,5 roku temu mówili o tym, że coś takiego mam. Potem był spokój. Ostatnio na wizycie jak byłam to było okej, lekarka mówiła, że lekko powiększony, ale bez stresu. A nagle napuchło

Mam nadzieję że to jakoś lekami ogarnę.
Ogólnie nie boli nie swędzi zero objawów

Ostatnia edycja:
A jak to się u ciebie skończyło ?
Mi coś po porodzie 3,5 roku temu mówili o tym, że coś takiego mam. Potem był spokój. Ostatnio na wizycie jak byłam to było okej, lekarka mówiła, że lekko powiększony, ale bez stresu. A nagle napuchło

Mam nadzieję że to jakoś lekami ogarnę.
Ogólnie nie boli nie swędzi zero objawów

Napisałam, że nie miałam z tym styczności więc niestety się nie wypowiem 🥹

Ooo 😍 a ile ma? U mnie to ja juz nie dałam rady dalej 🥲 musieli zrobić cc. Dlatego też chciałabym teraz rodzic na wiosnę, może by nie było powtórki i dałabym radę donosić do końca bo wtedy upały mnie dojechały
2022 :) To ja jestem po drugiej stronie barykady. Dla mnie upaly moga byc caly rok i to tak najlepiej 30+ 🙊😂

reklama
Do góry