No ok ale jednak skoro progesteron po owulacji wychodzi 19 czy 27 to znaczy, że ta owulacja jednak była.Dokładnietesty informują tylko o wyrzucie lh a nie o tym czy pęcherzyk pękł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ok ale jednak skoro progesteron po owulacji wychodzi 19 czy 27 to znaczy, że ta owulacja jednak była.Dokładnietesty informują tylko o wyrzucie lh a nie o tym czy pęcherzyk pękł.
No ok ale jednak skoro progesteron po owulacji wychodzi 19 czy 27 to znaczy, że ta owulacja jednak była.
No ok ale jednak skoro progesteron po owulacji wychodzi 19 czy 27 to znaczy, że ta owulacja jednak była.
Dobra laski, nie ma co smutac, ostatecznie kwiecień to też super czas na poród
Dobra laski, nie ma co smutac, ostatecznie kwiecień to też super czas na poród![]()
No dokładnie. Aby tylko kasa się zgadzała bo teraz chrześnica pewnie chce prawko i autoJa bym w ogóle nie poszłafajnie sobie tak przypomnieć o rodzicach chrzestnych tylko po to żeby dostać od nich kasę
![]()
No dokładnie. Aby tylko kasa się zgadzała bo teraz chrześnica pewnie chce prawko i auto.
Ja też bym nie pojechała. Ewentualnie w kopercie wysłała 300 zł max, żeby później nie gadali no i żeby uszy nie piekły![]()
No to słuchaj tego z własnej autopsji.A ja samą kartkę z życzeniami![]()
Mnie ten Kajtek zawsze bawiZamiast stać żurki srurki kręcić.
To Kajtka rodzić.