reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

No to słuchaj tego z własnej autopsji.
Miałam swoją 18 i moja ciocia pytała się czy chce prawo jazdy czy kopertę. Oczywiście,że kopertę . Dała mi 1700 złotych.
Rok później mój brat miał 18nastkę i już dostał od niej kartkę z życzeniami "Jesteś Wielki , sięgasz nieba więc pieniędzy Ci nie trzeba " i jakiś tam perfum 🤣
W życiu nie zapomnę tej kartki z życzeniami ! 😂😂

🤣🤣🤣

Mnie ten Kajtek zawsze bawi 🤪😂 znam jednego jedynego Kajetana - chodził ze mną do technikum 😂
A ja sama jestem z kwietnia - mama miło wspominała pierwsze tygodnie ze mną (i starszą siostrą) na pokładzie, spacerki, nie za gorąco:)

Ja znałam Kajetanę, chodziłyśmy razem do gimnazjum :D

reklama
A duże to plamienie? I jaki kolor?
Malutkie, tak naprawdę wsadziłam sobie tampona i to było lekko kawa z mlekiem i leciutko różowe, to było rano stąd myślałam że się rozkręca, ale narazie nie ma nic więcej, wczoraj wieczorem to tak naprawdę gdybym palucha nie wsadziła, to bym nie widziała że coś jest i wczoraj było lekko zabarwione na różowo.

Mnie ten Kajtek zawsze bawi 🤪😂 znam jednego jedynego Kajetana - chodził ze mną do technikum 😂
A ja sama jestem z kwietnia - mama miło wspominała pierwsze tygodnie ze mną (i starszą siostrą) na pokładzie, spacerki, nie za gorąco:)

A mnie wzrusza 🥹 mój kot się nazywał Kajtek, pod koniec marca musiałam go uśpić, był ze mną 18 lat, więc tylko z nim zawsze będzie się kojarzyć to imię 😥

reklama
Do góry