reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Natomiast bez cytowania trochę nie rozumiem kwesti: teraz sobie przyponiała.

Dla mnie to jest trochę dziwne, aby od dziecka (skoro ostani raz zwidzieli sie jak miala 8-9 lat) oczekiwać, żeby latała za kontaktem z dorosłym facetem.

To chyba jednak rodzice chrzestni powinn o ten kontakt zabiegać. U mnie ten kontakt urwał sie w momencie rozwodu moich rodziców (mialam 15 lat). W sensie z moim ojcem chrzestnym. Przecież ma cały czas kontakt ze swoim bratem czy rodzicami. Z którymi ja jestem wstalym kontakcie więc zdobycie mojego numeru to nie jest problem. Dlaczego to ja mam za tym latać? A potem zapraszając go na ślub być uznana za tą co na kase liczy 🤷‍♀️

Sory, ale dla mnie to akurat kuriozalne wymagania. Tak samo jak moje dzieci nie muszą za mną latac by mieć ze mną kontakt. To ja jestem dorosła i ja jestem rodzicem

I nas zwykle dawało się na dokładkę do prawka. Ja A całą 18 kupiłam kurs. A teraz to mam wrazenie że na ślub trzeba będzie kupić samochód albo dom na przedmieściach;O

Ale nie możesz porównywać pewnie jakiś dawnych czasów.
Ja na 18nastke dostałam laptopa i kase, która chyba a tez poszła na kurs. Tylko kurs kosztował 1500zł, a teraz w tym samym miejscu kosztuje 5000zł 🤷‍♀️

No jeśli jeszcze chcecie dreszczyk emocji i oszukane testy to polecam z auchan, jeszcze cebula ze mnie kupiłam je bo były w promocji za 5 zł. Test uja warty

Załączniki

• ap6gna4jecq0.jpg
    ap6gna4jecq0.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 64
Moze dodam sprostowanie. Bete zrobilam dlatego, ze mnie wkurzaly te kreski. Jesli wierzyc testom owu to owulacja byla wtorek/sroda wiec pilka w grze 😁 A proga robilam dlatego, ze gin z kliniki mowil zeby zrobic w 25 dc. Mam 24, ale zrobilam przy okazji badan malucha.

reklama
Do góry