reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Tak, w zestawie dwa testy. Jeden Wam pokazałam zdjęcie że wyszły dwie kreski, drugi zrobiłam po godzinie i też były 2 ale juz nie zrobiłam zdjęcia, wyrzuciłam go. Nosz cholera na myśl mnie telepie, dwa testy z jednej paczki z różnych moczy dodatnie
To sa testy dla kobiet ktore zawsze chca otrzymac 2 kreski😅

reklama
Mniej mnie tu ale mam armagedon w domu i w pracy. Cały czas pobolewa mnie ten prawy jajnik, czasem podbrzusze i ciągnie do pachwiny 😥 trochę zaczynam się martwić co się dzieje.. jeszcze moja gin na urlopie, mam wizytę umówioną w lipcu żeby powtórzyć cytologię, ale zastanawiam się czy nie próbować dostać się gdzieś indziej…

Ale nie możesz porównywać pewnie jakiś dawnych czasów.
Ja na 18nastke dostałam laptopa i kase, która chyba a tez poszła na kurs. Tylko kurs kosztował 1500zł, a teraz w tym samym miejscu kosztuje 5000zł 🤷‍♀️
Kurs kosztował 1500 gdy najnizsza wypłata wynosiła 1200zl. Więc proporcjonalnie mogę. Porównuje fakt, że pieniądze od wszystkich którzy do mnie przyszli poszły na prawko( załóżmy że 10par się składało na ten cel) więc teraz też realnie powinny być od ilus par. Ba, na moje urodziny przyszly ,,ciotki " mające już mieszkania po rodzicach, albo wykupione od panstwa my już takich luksusów nie mamy, kazde z nas jest w kredycie albo na wynajmie. Więc co? Mamy dać czekoladę?

Kurs kosztował 1500 gdy najnizsza wypłata wynosiła 1200zl. Więc proporcjonalnie mogę. Porównuje fakt, że pieniądze od wszystkich którzy do mnie przyszli poszły na prawko( załóżmy że 10par się składało na ten cel) więc teraz też realnie powinny być od ilus par. Ba, na moje urodziny przyszly ,,ciotki " mające już mieszkania po rodzicach, albo wykupione od panstwa my już takich luksusów nie mamy, kazde z nas jest w kredycie albo na wynajmie. Więc co? Mamy dać czekoladę?

Jeżeli uważasz, że to jest okej to tak.
Powinnaś dać czekoladę.

Moi dziadkowie wlasnie tak dali. W sensie nie czekoladę ale to był jakiś drobny prezent i luz (moi dziadkowie mają duzo pieniędzy).

Wiec naprawde można i tak. Nie wiem po co pytasz skoro jestes zdecydowana co dać 🤷‍♀️😅

Tym bardziej, ze to nie dziewczynka i jej mama oczekują prezentu za 3 tys. tylko Twoi teściowie 🙈 z tego co napisałaś

reklama
Do góry