Ann2907
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odezwę się po wizycieKoniecznie daj znać!Ja mam w środę i też będę 10+5 i też z trzytygodniową przerwą, więc jestem ciekawa jaki duży jest już bąbelek
![]()
Ja biorę teraz puerię uno, za chwilę już duo.Dziewczyny, polecacie jakieś suplementy na teraz? Kończy mi się opakowanie pregnastart i myślę nad zmianą.
I kolejne pytanko, czy smarujecie już czymś brzuszki? Jakaś sprawdzona polecajka przeciw rozstępom?
Ja miałam dwa razy robione przez brzuch,z tym że za drugim razem lekarz nie mam go dobrze uwidocznić dzidziusia i pamiętam,że robił mi też transwaginalnieDziewczyny, czy badania prenatalne te 1 są robione przez brzuch czy nie? Chciałam zabrać syna ze sobą i nie pamiętam już jak to było...
Ja też przez brzuch miałam.Dziewczyny, czy badania prenatalne te 1 są robione przez brzuch czy nie? Chciałam zabrać syna ze sobą i nie pamiętam już jak to było...
Ja biorę multum z zaleceń endo jak i dietetyka, pomimo dobrze dobranej diety i tak mam czasami niedobory.Dziewczyny, polecacie jakieś suplementy na teraz? Kończy mi się opakowanie pregnastart i myślę nad zmianą.
I kolejne pytanko, czy smarujecie już czymś brzuszki? Jakaś sprawdzona polecajka przeciw rozstępom?