reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Mi się dzisiaj śnił pozytywny test Niezapominajki.
I tak we śnie mówię, kuuuurde, ja tu śpię a tu dwie kreski Niezapominajka wrzuciła. 🤣 @niezapominajka876

A najlepsze, że to kolejna osoba, która mi się tak śniła. Jeszcze śnił mi się ktoś kto miał postać z muminków na awatarze parę dni temu, ale nie mogę skojarzyć nicku.

Jak teraz na szybko zmienię awatar na Muminka to wyjdzie na to samo? 😆

reklama
Mi się dzisiaj śnił pozytywny test Niezapominajki.
I tak we śnie mówię, kuuuurde, ja tu śpię a tu dwie kreski Niezapominajka wrzuciła. 🤣 @niezapominajka876

A najlepsze, że to kolejna osoba, która mi się tak śniła. Jeszcze śnił mi się ktoś kto miał postać z muminków na awatarze parę dni temu, ale nie mogę skojarzyć nicku.
Oby to był sen proroczy 🩷🩷💫

Ja Wam jeszcze chciałam zaraportować, że zgodnie z wczorajszą przepowiednią - alertem rcb 🤣 - wieczorem u nas tak jebło, że dwie godziny bez prądu cała dzielnica była. 😅 A że ja wiedźma jestem i bez tego (urodzona w "Hell-win" jak mawia Edzia Górniak 😂), no to biorąc pod uwagę okoliczności obstawiłam se pół chaty świeczkami INTENCJONALNYMI, w intencji powodzenia każdej z nas. 😁

Ja Wam jeszcze chciałam zaraportować, że zgodnie z wczorajszą przepowiednią - alertem rcb 🤣 - wieczorem u nas tak jebło, że dwie godziny bez prądu cała dzielnica była. 😅 A że ja wiedźma jestem i bez tego (urodzona w "Hell-win" jak mawia Edzia Górniak 😂), no to biorąc pod uwagę okoliczności obstawiłam se pół chaty świeczkami INTENCJONALNYMI, w intencji powodzenia każdej z nas. 😁

O, właśnie też miałam pisać, że u nas kilka razy błysło, dwa razy grzmotło i w sumie najbardziej to ulewę było słychać 😅
Oczywiście to nie przeszkodziło naszej córce przyjść do nas z przerażoną miną 😪

Boli jajnik, śluz płodny a testy ledwo ledwo. Teraz nie wiem, kupić domowe laboratorium jeszcze do porównania czy nie. Mam wrażenie że slabo sie wybarwiaja albo będzie bezowulacyjny 😨 tym razem wykonuje zgodnie z instrukcją 🫢
Może trochę się przesunie owulka? Kiedy miałaś pik ost,w sensie w jaki dzień cyklu? No serio trochę jakby stały w miejscu

reklama
Oj u nas też, lało, drzewa latały, burza taka że szok 😱😱😱😱

Do góry